Croatia Airlines od utorka u štrajku

Većina putnika bit će prevezena prema redu letenja zrakoplovima Croatia Airlinesa, a ostali dio putnika zrakoplovima partnerskih kompanija, stoji u priopćenju. 

Iz Croatia Airlinesa poslali su priopćenje zbog štrajka koji su za utorak 14. svibnja od 6 sati ujutro najavili Sindikati prometnih pilota, kabinskog osoblja i Samostalni hrvatski sindikat zaposlenika u zrakoplovstvu.

U priopćenju stoji kako ”najavljeni štrajk znači samo djelomični poremećaj prometa, jer će većina putnika biti prevezena prema redu letenja zrakoplovima Croatia Airlinesa, a ostali dio zrakoplovima partnerskih kompanija, odnosno unajmljenim zrakoplovima’.

U priopćenju također navode kako će na internetskoj stranici www.croatiaairlines.hr u ponedjeljak u 15 sati biti objavljena lista otkazanih letova tijekom štrajka.

Putnici koji su rezervirali i kupili zrakoplovnu kartu za letove u vrijeme šrajka, istu će moći zamijeniti bez naknade. U slučaju da putnici zatraže povrat novca mogu dobiti potpuni povrat novca za neiskorištene karte, djelomični povrat za djelomično iskorištene karte te potpuni povrat novca uvećan za 25 posto neto tarife. U posljednjem slučaju se ne isplaćuje novac već putnik dobiva vrijednosni dokument koji može zamijeniti za neki od letova CA. (24sata.hr)

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.