Cristiano Ronaldo: Prekidam tišinu, ne igrajte se sa mnom

Cristiano Ronaldo je na Instagramu odgovorio na učestale medijske natpise i objave da u 36. godini i nakon tri godine u Juventusu odlazi iz kluba.

Navedene špekulacije sele ga u PSG, vraćaju u Real, a prema najnovijim vijestima, navodno ga je njegov menadžer ponudio Manchester Cityju.

Ronaldo je reagirao objavom koju prenosimo u cijelosti:

Svi koji me znaju svjesni su koliko sam fokusiran na svoj posao. Manje priče i više rada je moto koji me vodi od početka karijere. Međutim, zbog svega izrečenog i napisanog u zadnje vrijeme moram izraziti ono što je doista moj stav. 

Više nego što se time omalovažava mene kao igrača i čovjeka, način na koji se o mojoj budućnosti raspravlja u medijima je iskaz nepoštovanja prema svim klubovima u tim tračevima, kao i prema njihovim igračima i osoblju.

Moja priča u Realu je ispisana. Zabilježena. U riječima i brojkama, u trofejima i titulama, u rekordima i naslovima. Ona je u muzeju na Bernabeuu, ali i u sjećanju svakog navijača kluba. Više od svega što sam tamo postigao sjećam se da sam u devet godina s navijačima Reala imao odnos pun uzajamne ljubavi i poštovanja, koji je takav ostao danas i koji će takav ostati zauvijek. Znam da će me pravi navijači Reala uvijek nositi u srcu, kao što ću i ja njih.

Osim ove epizode, medijske priče me povezuje s ostalim klubovima iz raznih liga, pri čemu se nitko nije ni potrudio pronaći istinu.

Prekidam svoju šutnju kako bih rekao da ne mogu dopustiti ljudima da se igraju mojim imenom. Ostajem fokusiran na svoju karijeru i posao, predan i pripremljen za sve izazove koji me čekaju. Sve ostalo? Sve ostalo je samo priča.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

(www.jabuka.tv | Foto: Getty Images)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.