Čovjek ulovio žabu od šest kilograma

Prema Facebook stranici “Asocijacije lovaca južnog Texasa”, Markus Rengel je ulovio ogromnu žabu u blizini ribnjaka u Batesvilleu u južnom Texasu.

Glasnogovornik teksaškog Odeljenja za divlje životinje potvrdio je da je fotografija stvarna, a ne fotošopirana, ali da je žaba prosto slikana iz ugla iz kojeg izgleda ogromno.

– Nije velika koliko izgleda već je žaba postavljena prema kameri tako da daje iluziju da je veća nego što jeste. Mada istina je da je primjerak baš veliki i da teži šest kilograma – potvrdio je Steve Lightfoot.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Ma kakav Teksas, nemaju ti revolveraši tih žabetina ni blizu ko kod nas u Hercegovini..eto ja san siguran da je ta žaba ulovljena negdje u našoj Ugrovači ili Ričini tu ispod FeaLA genetski modificirana žaba puna svih mogućih i nemogućih kemijskih spojeva i otrova od kojih bi ispustili dušu i eventualni izvanzemaljci a kamoli naše žabetine narasle do neslućenih visina i težina.
    Žabe za Ginissovu knjigu rekorda pa i malo više. Brzo će se pojaviti i gušteri od barem dva metra a posle toga tko zna oćemo li bit sigurni više uopće…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.