Čovićev slogan “Narod i domovina”, a “Razvoj i o(p)stanak” program HDZ-a BiH

“Narod i domovina” slogan je kandidata za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Dragana Čovića. “Razvoj i o(p)stanak”, naziv je programa, a “Zajedništvo” slogan, s kojim će se HDZ BiH predstaviti svojim glasačima u kampanji na predstojećim Općim izborima u Bosni i Hercegovini.

Na održanoj sjednici Predsjedništva HDZ-a BiH govorilo se o strateškim i programskim odrednicama izborne kampanje za predstojeće Opće izbore u BiH. Nakon održane Klauzure, proteklog mjeseca, Predsjedništvo je još jednom raspravljalo o ključnim programskim načelima, i dokumentima utvrđenim na Klauzuri, te potvrdilo duh zajedništva uoči predstojećih izbora, ističe se u priopćenju HDZ-a BiH.

Program pod nazivom “Razvoj i o(p)stanak“, podijeljen je na sedam tematskih cjelina i trebao bi se predstaviti javnosti kroz idući tjedan, navodi se.

Program je koncipiran na rezultatima istraživanja između svoga naroda, te podrazumjeva kako zaštititi hrvatski narod u Bosni i Hercegovini, kako mu osigurati ustavnu i svaku drugu jednakopravnost i kako stvoriti pretpostavke za neophodne i ubrzane reforme, kao i ubrzanje EU i NATO puta, navodi se u priopćenju HDZ-a BiH.

Slogan kampanje stranke: “Zajedništvo”

Navodi se kako je program nastao na razini izazova i velike odgovornosti koju je HDZ BiH, skupa sa koalicijskim partnerima Hrvatskog narodnog sabora (HNS-a), pokazivao kroz svaki izborni ciklus, prepoznavajući sve prepreke i rješavajući ih kroz neophodno “Zajedništvo” hrvatskoga naroda.

Trajne vrijednosti i “Zajedništvo”, koje su osnova razmišljanja, ostale su prioritet i u ovom vremenu. Naziv programa “Razvoj i o(p)stanak”, i slogan “Zajedništvo”, utvrđeni su Klauzurom održanoj u srpnju na Kupresu, a jučer ih je na sjednici potvrdilo Predsjedništvo stranke, ističe se u priopćenju HDZ-a BiH.

(www.jabuka.tv)


48 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.