Čović u Mostaru s Butkovićem: Projektima do napretka BiH

Predsjednik HNS-a i HDZ-a BiH Dragan Čović u petak je u Mostaru održao sastanak s ministrom mora, prometa i infrastrukture u Vladi Republike Hrvatske Olegom Butkovićem.

Na sastanku je razgovarano o prometnoj infrastrukturi Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine te bilateralnim odnosima.

Sjajan razgovor o bilateralnim odnosima Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, kao i trenutnim nadolazećim projektima kako bi se osigurao napredak za BiH, napisao je Čović na Twitteru.

Sastanku su nazočili federalni ministar prometa i komunikacija Denis Lasić te gradonačelnik Mostara Mario Kordić, piše Bljesak.info.

Kako je ranije najavljeno, nakon sastanka Čovića i ministra Butkovića bit će održan koordinacijski sastanak dužnosnika prometa i infrastrukture u RH i BiH nakon čega će se izaslanstvo zaputiti u općinu Ravno.

Tamo je u 12:30 sati zakazano potpisivanje ugovora, odnosno Projekt izgradnje regionalne ceste R428, dionica Zavala – Orahov Do – Granica RH (Slano).

Ugovor će potpisati načelnik općine Ravno Andrija Šimunović i ministar mora, prometa i infrastrukture u Vladi RH Oleg Butković.

Potpisan ugovor o izgradnji ceste koja će spajati Ravno i Dubrovnik

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • Grade ceste u općini Ravno,koja ima cc 200 stanovnika.Neka oni se izbore za sebe.Pitanje,što je sa cestom Uzarići,od Šarampova,preko Jara do Ljutog Doca i završetak u Podgorju.

  • Čovića samo zanima mostar i zrinjski a šta je sa brzom cestom polog široki grude vinjani mali denis izabran od čovića jedan mandat a evo 9 godina ,a radi se svuda samo od svoje kuće zapadno (u ŽZH) ni metra malo bezobrazno,zapamtiti

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.