Čović s Nikšićem: Žurno riješiti otvorena pitanja

Predsjednik HDZ-a i HNS-a BiH Dragan Čović sa suradnicima, razgovarao je s izaslanstvom SDP-a u Parlamentarnoj skupštini o funkcioniranju vlasti, poručivši da otvorena pitanja treba žurno riješiti partnerskim kompromisom.

Upravo je u Parlamentarnoj skupštini održan sastanak s SDP-om, gdje smo razgovarali o funkcioniranju vlasti i radu na vitalnim pitanjima za cijelu BiH, a osobito Federaciju BiH, napisao je Čović na X-u.

Poručio je i kako reformski zamah mora dodatno ojačati, a otvorena pitanja biti žurno riješena partnerskim kompromisom.

(www.jabuka.tv)

11 komentara

 • Nikad vi necete nista rijesiti. Nemate kapacitet a bosnjaci ne zele suzivot u BiH kao ni srbi. Srbi bi RS za sebe a bosnjaci Federaciju po uzoru na RS.To je svima jasno. Njima je jos neki rat u glavama a narod im gladan.

 • Žurnooo?
  Haaahaaaaa bgt.Žurno ,kao jaguar gepard ili kao puž?
  E moj druže gago, pitam za prijatelja, gadiš li se ti sam sebi sa svojim preseravanjem i to ni manje ni više nego već 30 godina.
  Daj bolan odj.i više.

 • Sve Čović žurno rješava, 20 godina na vlasti, a ništa riješio nije. Sljedeća dva tjedna su ključna, vidjet ćete da od ovog ništa… Ne znam ni zašto komentiram ove gluposti i laži koje sipa svaki dan po 100 puta

   • Meni nije jasno da kod tolikih problema u BiH …
    Boŝnjaci i njihov Komŝiĉ…
    ne žele da rijeŝe da Hrvati imaju pravo birati sami svoje predstavnike na svim nivoima vasti u BiH.

    A ne prebacivati krivicu na Čovića…ili nekog drugog koji želi to da se tako rijeŝi.

    • Često se uz ime Dragana Čovića spominje treći entitet, stoga ga je novinar Klixa pitao želi li treći entitet.

     Pa da sam ga želio i zagovarao, do sada bih ga imao. Ono što ja zagovaram je transparentnost i ono što je u interesu svakog građanina BiH. To što tome netko različitim spinovima daje drugu dimenziju, pa kada ja nešto kažem onda je to kao treći entitet, kaže Čović.
     Eto tako govori Dragan koji se bori za treći. Imaš intervju na YouTubeu.

  • Sa tih 2500 je kupio sigurne ručice za sebe na sljedećim izborima. Da su umirovljenici složni, zbacili bi ga kao hrđu motoflexom odmah sada… Ali tko će ih pokrenuti?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.