Čović razgovarao s Nikšićem u Mostaru o Federaciji BiH i Izbornom zakonu

Nakon dužeg vremena susreli su se predsjednici HDZ-a BiH i Socijaldemokratske partije (SDP) BiH Dragan Čović i Nermin Nikšić.

Sastanak dvojice političkih lidera dogodio se u središnjici HDZ-a u Mostaru, a fotografiju je objavio Čović na društvenim mrežama.

S predsjednikom SDP-a BiH Nerminom Nikšićem u Mostaru, gdje smo razgovarali o prilikama u BiH, s posebnim osvrtom na Federaciju BiH i izborno zakonodavstvo, objavljeno je na Čovićevom Twitter profilu.

Čović se često sastaje s liderom SDA Bakirom Izetbegovićem, ali službeni sastanci s predstavnicima ljevice nisu tako česti.

Ranije se nagađalo da bi SDP sa svojim partnerima iz “Trojke” mogao ući u kombinacije o formiranju nove vlasti u FBiH, kao i nekim županijama, ali je to brzo demantirano, prenose mediji iz Sarajeva.

Ovo se može tumačiti i kao prvi sastanak mimo kruga Čović – Izetbegović o promjenama Izbornog zakona, koji su ova dva političara najavljivala posljednjih dana.

Čović: Nevažno što nema konstitutivnosti u Rezoluciji, stoji u Ustavu i Daytonu

(www.jabuka.tv)11 komentara

      • Znam pouzdano da su “obadva ” veliki navijači Veleža jedan više mrzi Široki Brig od drugoga ,D počasni ti si nažalost taj ,mržnja prema bližnjemu je bolest ,a prije ono ja ,moji Širokobrižani ,je ulizivanje i demagogija ,nisam član niti jedne stranke ,ali sam bio za svehrvatski pokret,Dragane pokreni se i probudi ,jer Mostar hrvatski je zeroo veći od ŠB ,i puk vidi loše stvari ,ne budi otirač

  • Čoviću, ostani dosljedan. To je naše pravo. Ovi što laprdaju,bez pameti, imaju isto svoje pravo…………………..l a p r d a nj e

  • Zadnji trzaji Njegove vladavine. Sastaje se bili s kim, kad već nemože sa relevantnim čimbenicima, samo da privuče pozornost, ko bajagi, On i nadalje nešto znači…

  • Covicu barnes li u Dom naroda, umanjivanje prava hrvata koja zu kroz tu instituciju garant bolje da te nema. A to tko ce biti clan presjednistva je manje bitno. Za tebe mozda ne. Normalno je da hrvati biraju svog prestavnika u presjednistvo i delegate u Dom naroda kao i druga dva naroda. A najbolje bi bilo da ni ti niti onaj pjandura Sejdo to ne budete. Ali ti si Dragane kroz HNS umrtvio svi opoziciju u hrvatskom korpusu a u HDZ nitko ne smije ni misliti drugacije od tebe. Tako da je pred nama jos dug put egzikucije ovo malo hrvata i pljacke ovog malo sto je ostalo na bivsem teritoriju HZ- HB…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.