Čović posjetio stranačke kolege u HBŽ-u te Posušju, Grudama i Širokom Brijegu

Dragan Čović Miro Kraljević
Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a BiH Dragan Čović u utorak je na Kupresu održao sastanak s predsjednikom ŽO HDZ-a BiH Hercegbosanske županije te predsjednicima općinskih odbora Livno, Tomislavgrad i Kupres, isti dan obišao je i općinske odbore stranke u Grudama, Posušju te razgovarao s gradonačelnikom Širokog Brijega Mirom Kraljevićem.

Sastanku na Kupresu je prethodio Čovićev susret sa Brankom Ivkovićem, predsjednikom Županijskog odbora stranke, gdje se govorilo o aktualnoj političkoj situaciji te pregovorima o uspostavi vlasti u ovoj županiji.

Nakon ovog susreta, održan je sastanak Čovića i predsjednika ŽO HDZ BiH HBŽ-a  Branka Ivkovića sa predsjednicima Općinskih odbora stranke, kojem su nazočili Stipo Pelivan, predsjednik Općinskog odbora stranke u Livnu, potom Stipan Šarac predsjednik OO HDZ-a BiH Tomislavgrad i Ivan Ivić predsjednik OO HDZ-a BiH Kupres.

Na sastanku je govoreno o trenutnoj političkoj situaciji u županiji, te aktivnostima i pregovorima koje su vođeni oko uspostave nove županijske vlasti. Također, razgovarano je i o aktualnoj političkoj situaciji u ovim općinama, kao i stranačkim aktivnostima, gdje su dogovoreni i budući projekti, navodi se u priopćenju nakon sastanka.

Čović je podržao planirane aktivnosti svake organizacije, te je naglašeno kako će se uz potporu svih razina vlasti, aktivirati pri realizaciji istih.

Dragan Čović posjetio stranačke kolege u Hercegbosanskoj županiji

Čović: Podrška viših razina vlasti ne smije izostati za projekte u Posušju

Nakon sastanka na Kupresu, Čović je isti dan otišao u posjet općini Posušje gdje se sastao sa Ivicom Pavkovićem predsjednikom Općinskog odbora HDZ-a BiH Posušje, Brankom Bagom, načelnikom općine, te stranačkim izaslanstvom i dužnosnicima iz Posušja.

Pavković je na početku susreta upoznao Čovića sa situacijom u OO Posušje, te se osvrnuo i na postignuti izborni rezultat.

Na sastanku se razgovaralo i o aktualnoj političkoj situaciji, formiranju vlasti gdje je naglašeno kako je upravo Županija Zapadnohercegovačka prva administrativno-teritorijalna jedinica u cijeloj BiH koja je formirala svoju Vladu. Apsolutni pobjednik izbora u ovoj županiji HDZ BiH zajedno sa svojim koalicijskim partnerima osvojio 16 od 23 mjesta u Skupštini ŽZH, i svakako je veliki doprinos ovome pridonio rad i zalaganje stranačke infrastrukture u Posušju, naglašeno je na sastanku.

Općina Posušje će dobiti potporu viših razina vlasti za realizaciju kapitalnih projekata

Načelnik Branko Bago osvrnuo se na projekte koje su od iznimne važnosti za ovu lokalnu sredinu, naglasivši tri kapitalna projekta kao sto su pročistač pitke vode, nova OŠ Fra Petra Bakule i granični prijelaz Osoje.

Čović je izrazio zadovoljstvo prezentiranim rezultatima, te je napomenuo da podrška viših razina vlasti ne smije izostati kada je Posušje u pitanju.

Očekuje se dinamičnija suradnja predstavnika Općine Grude sa višim razinama vlasti

Nakon Posušja Dragan Čović je posjetio i predstavnike svoje stranke u Grudama, s kojima je održao sastanak.

Političku situaciji u Grudama i rezultate Općih izbora, prezentirao je predsjednik OO HDZ-a BiH Ivan Leko, dok je načelnik Ljubo Grizelj predstavio aktualnu gospodarsku situaciju u općini, gdje se govorilo o gospodarstvu i razvoju, prometnoj i komunalnoj infrastrukturi te jačanju održivog razvoja ove uspješne općine.

Čović je uz potporu stranačkim dužnosnicima u Grudama, predložio je dinamičniju suradnju s višim razinama vlasti u cilju bržih projektinih rješenja.

Čović dao potporu i OO HDZ-a BIH u Grudama

Grad Široki Brijeg će nastaviti unaprjeđivati razvoj i životni standard građana

Nakon Gruda Čović se sastao i sa Mirom Kraljevićem, gradonačelnikom Širokog Brijega i predsjednikom Gradskog odbora HDZ-a BiH.

Na sastanku se razgovaralo o aktualnoj političkoj situaciji, ali i aktualnim projektima na području Širokog Brijega, koje je prezentirao gradonačelnik Kraljević.

Također, analiziran je i izborni rezultat i formiranje vlasti, uzevši u obzir kako je ŽZH prva županija u cijeloj Bosni i Hercegovini koja je formirala svoju Vladu, stoji u priopćenjima nakon sastanaka.

Čović je uz zadovoljstvo prezentiranim rezultatima, izrazio je uvjerenje kako će kroz suradnju s višim razinama vlasti gradsko poglavarstvo uskladiti razvoj, tako da Široki nastavi podizati i unaprijeđivati životni standard.

Za kraj dana ostavljen je razgovor sa gradonačelnikom Širokog Brijega Mirom Kraljevićem

(www.jabuka.tv)


32 komentara

  • Molim vas vlasnike portala da nas ne vrijeđate ovim ljudskim izrodom pod parolom (Ja i meni)…
   najtužnije od svega sto se postavljaju kao da je sve njihovo i imaju legitimno pravo na to…

 • Držene I ti Paviša kako vas nije stid biti tu,stid od občni ljudi smrtnika,pa vi niste ni polu pismeni,ko paradni konji izgledate ali briga vas vama je lepo bre,dobra plaća ništa ne radite ,dignete dva prsta i šutite,razumim jer neznate pričati,zauzeli ste mista školovanim ljudima koji iz dana u dan sele,to je kumrovačka škola,tako i treba daj samo meni,majmuni,mrš,ko va voli vidit ,NITKO

 • Branitelji 92 ginu na Kupresu nakon 25 godina vodja njihovog naroda prisustvuje odlikovanju generala koji ih je pobio i susjedi tih momaka primaju tog istog i ponosno se slikaju i kaze zeljko komsic kriv ne gospodo narod koji glasa za ovakve je kriv .poruka svima sžsvoju djecu saljite dalje odavde da se opet ovo ne ponovi

 • Kako se drug Komšić “stavio na raspolaganje” partiji HDZ pred svekoliko javnosti u emisiji NU2, sada drug Gago obilazi komarade i priprema teren za dolazak “Hrvata zarobljena u Bošnjačkom tijelu” druga mu po svjetonazoru Komšićuogla.

 • Kako je u Sirokom neslomeniste kome vodovod netko pije kisnicu a hrvatine su ma vodovodu, kome rasvijeta netkomu besplatno neki placaju nekima nikako, eeemoj narode.

 • Kako je u Sirokom neslopmeniste kome vodovod netko pije kisnicu a hrvatine su ma vodovodu, kome rasvijeta netkomu besplatno neki placaju nekima nikako, eeemoj narode.

 • Mao Ce Tung cjeli zovot i kuti i radnickoj uniformi vidi ti gradnje Peljeskog mosta, a naši u krovatama pa neda nam se naprid.

 • Koje pranje mozgova,zar se ovo trebalo objavit i prezetirat ljudima?! Objavite nesnosni smrad i ekolosku bombu uz obilaznicu,tik uz rijekz.

 • Gradonačelnik Kraljević je svoga stranačkog šefa trebao primiti u stranačkim prostorijama a ne u gradskim , tj u komitetu.
  Ovaj đir po hrvatskim općinama je vjerojatno torbarenje
  novaca nestaje
  iz čega se financira hrvatski narodni sabor a

 • Sad bi mi trebali ostat,kao zadivljeni..hihihihihhihihi,hahaha,hihihihihhihihi,hihihihihhihihi.Druže “Tito”ljubičice bijela…ha,ha,ha

 • Svi svjetski mediji su izvještavali o ovom važnom “obilasku svojih pajdaša”.Valja istaknuti sve je bilo jako”domoljubno” i zaista je ipak ,a ipak je zaista,a može bit da je zaista i ipak i zaista,a možda nije ,možda je samo ipak…ipak je ipak,a šta ako nije…

 • A OTIĐITE U WC..I ZNAČI LI TO DA ONDA MORAŠ J.GOFNA.
  Čuj otiđite u Nevesinje?A da malo odemo u Čapljinu,Ljubuški ,Grude..Posušje..Da malo vidimo uređene obilaznice,nogostupe,rasvjetu. J te Nevesinje ,a ti njega.Koji si ti licemjer pa to možeš reći.
  Ako ti je Nevesinje uzor i mjerilo di treba otići i vidjeti kako žive Nevesinjci zadavi se vrelim krompirom. Iššš.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.