Čović podržao važne lokalne projekte u Čitluku

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović, predsjedateljica Zastupničkoga doma Parlamentarne skupštine BiH i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH Borjana Krišto i savjetnik u Uredu predsjedatelja Predsjedništva BiH Tugomir Čuljak posjetili su u ponedjeljak općinu Čitluk gdje su se susreli sa stranačkim kolegama.

Na sastanku s predsjednikom Općinskoga odbora HDZ-a BiH Marinom Radišićem, članovima Općinskoga odbora i izabranim dužnosnicima, čelni ljudi stranke kroz razgovor su se upoznali s aktualnom situacijom na području općine Čitluk.

Tijekom razgovora sudionici sastanka dotaknuli su se važnih tema, a poseban naglasak bio je stavljen na suradnju u ostvarivanju ciljeva od interesa za lokalnu zajednicu. Općinski odbor HDZ BiH Čitluk na čelu s predsjednikom Marinom Radišićem iskazao je dr. Čoviću punu podršku u nastojanjima oko izmjena Izbornoga zakona i ostvarivanju konstitutivne jednakopravnosti hrvatskoga naroda u BiH.

Dragan Čović na sastanku u Čerinu iskazao je punu podršku nastavku projekata koji su na lokalnoj razini prepoznati kao važni. Govoreći o predstojećim izborima, Čović je najavio da će uskoro započeti operativne pripreme za izbore i naglasio da HDZ BiH ima dobru unutarstranačku organizaciju te da je najvažnije da svi budu jedinstveni.

Posjet župnom uredu Čerin

Čović je s izaslanstvom kojega su činili predsjedateljica Zastupničkoga doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto, dopredsjednik Skupštine HNŽ Tomislav Martinović, županijski ministar prometa i veza Stjepan Krasić, načelnik općine Čitluk Marin Radišić, predsjednik OV Čitluk Predrag Smoljan i Miljana Glamuzina, glavni tajnik HDZ BiH u ponedjeljak su se u Čerinu susreli i sa župnikom fra Tihomirom Bazinom.

Župnik župe Sv. Stjepana Prvomučenika Čerin na sastanku je iznio podatke vezane za župu, uz poseban osvrt na projekte poput obnove i uređenja sakralnih objekata.

Govoreći o projektima čija realizacija slijedi u skorom razdoblju, župnik Bazina istaknuo je projekt uređenja prilaza župnoj crkvi. Predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović na sastanku u Čerinu iskazao je punu podršku nastavku projekata koji su na lokalnoj razini prepoznati kao važni, priopćeno je iz OO HDZ-a BiH Čitluk.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.