Čović pisao Plenkoviću: Hvala u ime svih naroda BiH – Jabuka.tv

Čović pisao Plenkoviću: Hvala u ime svih naroda BiH

Predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH (PSBiH) Dragan Čović uputio je pismo predsjedniku Vlade Republike Hrvatske Andreju Plenkoviću povodom uspješnog okončanja sastanka čelnika Europske unije i zapadnog Balkana u Zagrebu.

U svjetlu održanog sastanka čelnika Europske unije i zapadnog Balkana, dozvolite mi još jedanput, u ime svih naroda Bosne i Hercegovine, kao predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH uputiti iskrenu zahvalu za Vaše nesebično zalaganje i snažan doprinos procesu europskih integracija BiH u ulozi predsjednika Vlade zemlje predsjedateljice Vijeća Europske unije, navodi se u pismu.

Dodaje se da je Bosna i Hercegovina rezultatom Vaše iznimne potpore i razumijevanja te zalaganja Republike Hrvatske na održanom sastanku imala posebno mjesto i vidljivost, s posebnom pažnjom posvećenom pitanjima našeg europskog puta, zaštite legitimnosti i ustavne jednakopravnosti Hrvata u BiH.

Vaše nemjerljive zasluge prilikom predaje Zahtjeva BiH za članstvo u Europskoj uniji značajno su pomogle iskorak BiH ka članstvu u velikoj europskoj obitelji. Danas je Vaša potpora dobivanju kandidatskog statusa BiH preznačajna, na čemu Vam izražavam veliku zahvalnost. Uvjeren sam da BiH može sustići ono što je u prethodnom razdoblju propustila i time uspješno nastaviti put ka punopravnom članstvu u Europskoj uniji. Duboko vjerujem da ćemo na zahtjevnom putu integriranja u Vama i Republici Hrvatskoj i dalje imati pravog i iskrenog prijatelja, navodi Čović u pismu.

Zahvalio je i na razumijevanju te financijskoj potpori Europske unije s ciljem poticanja oporavka, ubrzanja gospodarskog rasta i potpore reformskim procesima nužnim za iskorake na putu ka EU kojom će i Bosna i Hercegovina biti obuhvaćena.

U vjeri nastavka dosadašnje uspješne suradnje i susreta srdačno Vas pozdravljam, navodi se u pismu predsjedavajućeg Doma naroda PSBiH Dragana Čovića predsjedniku Vlade Republike Hrvatske Andreju Plenkoviću, priopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

Čović za Jabuka.tv: Predsjedništvo BiH s dva bošnjačka člana nije mjesto gdje se mogu donositi odluke

(www.jabuka.tv)


13 komentara

  • Mozes Covicu u svoje ime i ime ptedsedavajucih lopine kao sto si i sam zahvaljivati..na osobnoj koristi..a NE u IME NARODA BIH…Osobno nemamo nista od dobrinosa… STOKO LAZLJIVA

  • To kako prebzo objavljujem komentare…I ne se sekirat jabuko.tv.. no no mo nije dobro za zdravlje…drzite secer u normali 😉 No sikiriki..

  • Koji je idiot ovaj Čović, to je jedno čudo.
    Zahvaljuje gospodinu Plenkoviću što nam genocidne srbe i sarajevske fukare poput Sejde papka, titina pionira gura zajedno ka Europi s nama?
    Dobar komad budaletine i ništa drugo.Dok se plisnavi i pijani Sejdo satra pljujući po Katoličkoj Crkvi zbog svete Mise za poginule u partizanskom pokolju hrvatskih vojnika i civila na Blajburgu i širom bivše Šugoslavije, naš Draganče , širi bratstvo i jedinstvo s četnicima poput bezbradatog M.Dodika IZ GENOCIDNE TAKOZVANE REPUBLIKE MRSKE S JEDNE I ALIJINIM MUĐŽAHEDINIMA S DRUGE STRANE.ZABORAVI DRAHANČE IZBORE NA JESEN I TI I HADEZE NA KOJIMA ĆE TE POBJEDITI.NIKAD VIŠE VI NEĆETE DOBITI NI 50 POSTO GLASOVA A KAMOLI 70 POSTO,
    ISTO TAKO I MIRO KRALJEVIĆ MOŽE ZABORAVITI DA ĆE BITI OPET GRADONAČELNIK ŠIROKOG.DOBIT ĆE NAJVIŠE 4 TISUĆE GLASOVA I SIGURNO NAM NEĆE BITI GRADONAČELNIK..

  • Da on bi trebao da govori.u svoje ime vidimo dokle nas je dovela njegova sposobnost kad sretnes neke sto nas vode moras takulin u unutrasnji dzep prebaciti

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.