Čović: Pelješki most treba što prije raditi kako bi se rasteretio Neum

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović nazočio je na svečanom otvorenju novoizgrađene transformatorske stanice u Čitluku.

Čović je na novinarska pitanja prokomentirao jučerašnje usvajanje Deklaracije o Pelješkom mostu u Parlamentarnoj skupštini BiH.

“Jučer smo imali poruku iz Zastupničkog doma, a ubrzo ćemo kakva je praksa u BiH dobiti poruku iz Doma naroda i nastavit će se tako sve dok ne dođemo pameti i dok ne počnemo raditi u interesu BiH”, rekao je Čović, javlja N1.

On je naglasio da je izgradnja Pelješkog mosta u interesu BiH.

“Treba ga što prije raditi kako bi se rasteretio Neum i omogućio normalan dolazak turista u BiH te da bi jačali dobrosusjedske odnose umjesto da se stvaraju sukobi u okružju”, izjavio je Čović. Čović je istaknuo da nema nikakvih smetnji da se gradnja Pelješkog mosta ne završi.

Mi u Predsjedništvu BiH se moramo usuglasiti oko dnevnog reda, a tema Pelješkog mosta nije bila u interesu jednog člana Predsjedništva. Napravili smo dovoljno štete BiH različitim komentarima u ime BiH pa bi bilo dobro da i ja stanem s daljnjim komentairanjem”, zaključio je Dragan Čović.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • Drug Gago “glumi” Izetbeg Bakira i baca spinove. Dok Izetbeg Bakir opstruira “sve u šesnaest”, drug ga Gago lagi i šalje božićne nakićene ništalice. Da li je ovo namjerno predizborno zbijanje u torove svojih “ovčica” i discipliniranje izbornog glasačkog tijela ili je Izetbeg Bakir krenuo u ofenzivnu destrukciju svega hrvatskoga podržan i financiran i instruiran od stručnjaka destrukcije Erdogana. Svijet zna što se dešava, ali nitko ništa ne poduzima. Zašto? Ili je svijet ovo već odobrio i dao zeleno svijetlo islamistima u BiH u provođenju svoje osmanlijske politike, ili su oni krenuli u to računajući na naknadnu podršku? Za nas ga dođe na isto, a drug nam Gago ko pijana kurva ne zna na koju stranu i ušto udariti. Okružio se tolikim “stručnjacima” oko sebe da ne zna ni gdje se nalazi, ni kada se ovo sve događa? Njega uvijek iznenadi, trebao je biti drug Nenad, a ne drug Gago. Kradezenjarsko kadroviranje dolazi na naplatu. Nema kadra za obranu. Nema kadra za protunapad i ofenzivnu obranu. Jalovo se reagira od prigode do prigode, i reakcija je kao kod seljaka koji petnaest godina čeka da mu jalova krava oteli bar jedno tele. Prije će ga oteliti drug Gago kako mu ga Izetbeg Bakir meće.

  • Fra Ivo Marković ocjenjuje da loš ambijent u zemlji stvaraju nacionalni političari koji ne rješavaju društvene probleme već pljačkaju svoj narod.

Komentiraj: