Čović i Anušić održali sastanak u Mostaru

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović u utorak je u Domu HDZ-a BiH u Mostaru održao sastanak s potpredsjednikom Vlade i ministrom obrane Republike Hrvatske Ivanom Anušićem.

Tom prilikom dužnosnici su razgovarali o aktualnoj političkoj situaciji i europskom putu BiH, odnosima Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske te suradnji na poticanju opće stabilnosti i napretka regije, navode iz HDZ-a BiH.

Čović je istaknuo značaj europskih i euroatlantskih integracija za BiH, naglašavajući kako je potrebno žurno pristupiti izvršavanju obveza u procesu integracija. Također, istaknuo je važnost potpore Vlade Republike Hrvatske koja kontinuirano pomaže ostvarenje ovih iskoraka.

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar obrane Republike Hrvatske Ivan Anušić tijekom sastanka je izrazio podršku Vlade RH na putu Bosne i Hercegovine prema euroatlantskim integracijama što je važno za hrvatski narod, ali i za prosperitet i sigurnost cijele Bosne i Hercegovine, dodaje se u priopćenju.

Na koncu, dužnosnici su izrazili zadovoljstvo suradnjom i bilateralnim odnosima, ističući nastavak rada na svim prioritetnim pitanjima.

(www.jabuka.tv)

10 komentara

  • “Čović je istaknuo značaj europskih i euroatlantskih integracija za BiH”……… mozes misliti. U tu digitalnu higjensku zlotvorevinu u obliku komunsticke Kine.

  • Moj Amisovu da znas kakva se bagra sa tobom juce pitala i slikala nikad vise nebi tu dosao. Tako častan i posten covjek i hijene se skupe u sekundi. Sve samo ratnici i domoljubi kad se naslikavati…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.