Ćosić u podcastu Bura: Hrvati više nemaju prostora za kompromis, postoji rješenje za BiH

Predsjednik Vlade ŽZH i član predsjedništva HDZ-a BiH Zdenko Ćosić gostovao je u novom izdanju Podcasta Bura kojega vodi i uređuje Jurica Gudelj.

Kako se ŽZH nosila s pandemijom koronavirusom i kako će pomoći oporavak gospodarstva? Kakva je veza sarajevskih nacionalista i neokomunista?

Što danas znače pojmovi fašizam i antifašizam te tko proizvodi fašiste? Ima li Bosna i Hercegovina budućnost? Kakva je uloga međunarodne zajednice u našoj zemlji?

Zašto nema povjerenja između političkih elita? Zbog čega dijelovi BiH u kojima su Hrvati većina nisu najbolji dijelovi BiH? Potiče li pravosuđe korupciju? Što je cilj hrvatske politike u BiH i je li ta politika izgubila vjerodostojnost?

Zaborave li hrvatski političari nakon izbora zbog čega su izabrani na dužnosti? Kakav je mentalitet ljudi koji ulaze u politiku i kako se proizvode “mali diktatori”?

To su neke od teme u kojima je bilo govora u podcastu, a cijelu razgovor pogledajte u videoprilogu.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • Zdenko , dobro zboriš ali tu politiku o kojoj ti ispravno zboriš ne provodi današnji HDZ, drugo novinar te upozorava na nerad zastupnika u sarajevu a ne na popularnost i medije nemušto si to eskivirao, da ste vi glasniji u sarajevu i naša pozicija bi bila bolja ali na kraju UCIJENJENI POLITICARI su NEMOCNI!!!!

  • Vi zugatori ne ka..te.Herceg Bosna je jedino rjesenje.ovako je napravljenja kugoslavija na silu, silom i nestala. Iste drzave je napravise kao i ovu nakaradnu drzavu , iste spodobe koje skupljaju na nasoj krvi ogromne novce, sjeme im se zatrlo, koliko vidimo americkom vec je zatrto, onaj Vigerman mucio macke, razni su cudnog izopacenog ponasanja uglavnom nigdje covjeka. Takvi su pobili sto tisuca i više Hrvata ili bili sufionici pokolja. Nas opet nije nestalo a oni se prže u paklu. Ako Muslimani misle dobiti koji poen od takvih,to je kratkog daha. Raspad drzave je uglavnom na vidiku

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.