Ćorić odustao od nastupa protiv Španjolske

Hrvatska Davis Cup reprezentacija će bez pomoći Borne Ćorića ući u večerašnji dvoboj protiv Španjolske, a razlog je Ćorićeva iscrpljenost, objavio je Hrvatski teniski savez.

Realno, nisam fizički bio spreman ni za prvi meč, ali sam htio igrati, jer je to bio jedini meč, uz parove, gdje smo bili 50-50 ili možda i blagi favoriti. Procijenili smo da je najbolje da ja probam odigrati taj meč.

Na kraju je ispalo najgore, s obzirom na to da sam igrao dva sata i 40 minuta, a na kraju sam izgubio. Nakon toga je tijelo odreagiralo dosta loše i donijeli smo odluku da nisam sposoban igrati taj meč danas, pojasnio je najbolje rangirani hrvatski tenisač zbog čega je odustao od dvoboja protiv Rafaela Nadala.

Ne bude li promjena u španjolskom sastavu, priliku za obračun s najboljim svjetskim tenisačem dobit će Borna Gojo, koji će biti promoviran u prvog igrača za pojedinačni meč, dok će poziciju drugog igrača u singlu zauzeti Nikola Mektić.

U paru bi trebali igrati Ivan Dodig i Mate Pavić.

Nadal: Znao sam da se ovo može dogoditi, a može se ponoviti protiv Hrvatske

(Hina)


3 komentara

  • I on izvodi, smjenjuje, ovaj savez je još i gori od hns-a, pod žurno treba smijeniti voditeljicu saveza, a Ćorić ako misli smjenjivati i postavljati izbornike onda mu se treba zahvaliti. Ovo je smiješno i da se tako izrazim sprdačina.

  • I on izvodi (potpuno je nejasno što on umišlja da je), smjenjuje, ovaj savez je još i gori od hns-a, pod žurno treba smijeniti voditeljicu saveza, a Ćorić ako misli smjenjivati i postavljati izbornike onda mu se treba zahvaliti. Ovo je smiješno i da se tako izrazim sprdačina.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.