Ćorić: Nadam se angažiranju nekoliko igračkih pojačanja

”Svi u klubu su nekako u iščekivanju Skupštine i izbora novoga klupskog rukovodstva. Naravno, i mi je nestrpljivo čekamo, no naš posao se zna. Idemo raditi planiranim ritmom”, izjavio je trener Širokog Brijega Denis Ćorić za Sportske novosti.

”Plavo-bijeli” su s pripremama počeli u ponedjeljak, a na prozivci su im se obratili dojučerašnji direktor kluba Josip Bevanda i gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević koji im je rekao da se ne trebaju brinuti za stabilnost kluba.

S momčadi trenira i Damir Zlomislić koji je zatražio raskid ugovora s turskim Gaziantepom, a ukoliko ne uspije realizirati inozemni transfer, ostat će u Širokom Brijegu. Novo ime na pripremama je napadač Luka Juričić koji je vraćen s posudbe iz Neretvanca.

”Naše je da što spremniji dočekamo nastavak prvenstva, a nadam se pozitivnom raspletu i angažiranju nekoliko igračkih pojačanja. Naši ciljevi su poznati. Želimo se plasirati u Ligu za prvaka. Imamo bodovni zaostatak, ali imamo i mogućnost stići naše konkurente. Još je dvanaest bodova u igri. Isto tako imamo i ambicije u kupu, u četvrtfinalu smo i želimo otići što dalje”, rekao je Denis Ćorić za Sportske novosti.

Prvi dio priprema ”Plavo-bijeli” će odraditi u Širokom Brijegu, a prije odlaska u Istru i sudjelovanja na Istria Winter kupu (27. siječnja – 5. veljače) imat će i provjere protiv Čapljine (21. siječnja) i zmijavačke Croatije (26. siječnja). Potom su, do početka prvenstvene utrke (25. veljače) planirane još dvije prijateljske utakmice, protivnici još nisu poznati.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

Komentiraj: