Ćorić: I ja sam malo iznenađen svojom dobrom igrom – Jabuka.tv

Ćorić: I ja sam malo iznenađen svojom dobrom igrom

Borna Ćorić plasirao se u treće kolo Australian Open nakon što je sa 6:4, 6:3, 6:4 pobijedio 38. igrača sa ATP ljestvice Mađara Martona Fuscovicsa.

To će biti prvi nastup za Ćorića u trećem kolu Australian Opena, prethodno nije nikada prošao ni – prvo kolo.

Odigrao sam super oba meča, i ja sam malo iznenađen jer ovdje nikad nisam dobio meč, četiri puta sam gubio u prvim kolima i mučio se ovdje, rekao je Borna Ćorić za SBS Radio o svojim odličnim igrama u prva dva kola Australian Opena, prenosi HRT.

Što je razlog toj promjeni?

Mislim da sam puno bolji igrač nego prije 12 mjeseci, da sam puno zreliji. Osim toga, puno bolje sam se pripremio, nisam ništa igrao prije ovoga, došao sam ovdje 12 dana prije turnira, što je puno pomoglo, mučio sam se uvijek s ‘jet-legom’. Cijeli pristup je bio drugačiji nego prijašnjih godina. Nisam ništa igrao prije, došao sam ranije ovdje, trenirao pet dana, odigrao jednu ekshiciciju i onda opet trenirao pet dana.

O meču s Fucsovicem kaže: Bio je dobar meč, gledam po sebi, zadovoljan sam kako sam igrao, agresivno, dobro sam servirao i retrernirao. I on je u prvom setu imao šansu, da je zadržao servis sigurno bi bilo teže, ali eto nije zadržao. Po meni, igram najbolji tenis u životu.

O ciljevima za ovu sezonu

Nitko ne priča iz mog tima koji želim biti, pričali smo više o stvarima na kojima moram raditi da bih ušao u Top 10, to je sljedeći korak. Mislim da ću u trećem kolu igrati s Krajnovićem i da će biti super meč, zaključio je Ćorić.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.