Članovi Uprave HP Mostar u radnom posjetu Općini Ljubuški

Predstavnici Hrvatske pošte Mostar, predsjednik Uprave Mate Rupčić i član Uprave Ljubo Vujica, boravili su u radnom posjetu Ljubuškom, gdje su ih primili općinski načelnik Nevenko Barbarić, predsjednik Općinskoga vijeća Tihomir Kvesić i ministar financija Županije Zapadnohercegovačke Toni Kraljević.

Razgovaralo se o aktualnim projektima s jedne i druge strane i njihovoj koordinaciji. Predstavnici Hrvatske pošte Mostar iznijeli su prijedlog reorganizacije dostave koja slijedi u HP Mostar, te naglasili važnost implementacije projekta „Odluke o nazivima i označavanju ulica, trgova i parkova i označavanju objekata brojevima na području općine Ljubuški“, o čemu je načenik Barbarić upoznao goste.

Istaknuta je iznimna važnost ovog projekta, kako za poštanski sustav, osiguravanje kvalitete dostave i rada javnog poštanskog sustava, tako i za općinu Ljubuški i njen kulturološki status. Primjena međunarodnih normi u kvaliteti dostave javnog poštanskog operatora u BiH nije moguća bez kvalitetnog označavanja ulica i trgova te označavanja kućnih brojeva.

Također se razgovaralo o međusobnoj suradnji, te suradnji HP Mostar i poduzeća u općinskom vlasništvu. Cilj je potaknuti međusobnu suradnju, te primijeniti veću razinu kvalitete doprinoseći obostrano.

(www.jabuka.tv)