Čitluk rješava problem odvodnje oborinskih voda

U Čitluku je u tijeku izvođenje radova na rješavanju problema odvodnje oborinskih voda iz središnje urbane zone Čitluka.

Djelatnici tvrtke Eccon Inženjering d.o.o. Čapljina, na temelju ugovora sklopljenog između Općine Čitluk i ove tvrtke, ovih dana izvode radove na izgradnji sustava odvodnje oborinskih voda iz dijela Čitluka u kojem su se u vrijeme velikih kiša znali pojaviti problemi s odvodnjom velikih količina oborinskih voda.

U okviru ovog projekta radovi se trenutno izvode u Ulici Stjepana Radića, a nešto ranije izvedeni su u Ulici stare škole, dok još predstoje planirani radovi na dijelu magistralne ceste M – 17.4 kako bi sustav bio povezan u jednu cjelinu.

Ugovor za izvođenje radova između Općine Čitluk i tvrtke Eccon Inženjering d.o.o. Čapljina sklopljen je se na temelju rezultata provedenoga otvorenog postupka javne nabave, a cijena radova koji su predmet ugovora iznosi 133.135,34 KM.

Projektom kojim Općina Čitluk unaprjeđuje uvjete života u središtu Čitluka također je planirana sanacija prometnica i još nekoliko manjih zahvata u obuhvatu radova.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.