Čitluk: Cestu zaštitili plastičnom vrpcom

Ako putujete preko Vidonje, regionalnom cestom između Čitluka i Žitomislića, dobro usporite i budite na dodatnom oprezu jer vas od provalije i moguće smrti ne dijeli ništa – osim plastične vrpce koja je tu reda radi.

Naime, na Uskrs se na tom mjestu dogodila prometna nesreća u kojoj je automobil probio dotrajalu zaštitnu ogradu te završio u provaliji, a upravo se u srijedu ujutro na ovoj dionici dogodila prometna nesreća.

Ni četiri dana nakon prometne nesreće nije postavljena nova zaštitna ograda pa tako vozači koji prometuju tim dijelom ceste riskiraju život svaki dan, a posebno ovih dana kada pada kiša koja u kombinaciji s cestom i asfaltom iz nekih bivših vremena povećava opasnost od proklizavanja automobila.

”Unatoč ovakvom stanju na cesti nisu u stanju popraviti zaštitnu ogradu. To je užas i prolazak automobilom je pravo ubojstvo”, napisao je ogorčeni čitatelj portala Bljesak.info.

Dok se nova zaštitna ograda ne postavi, apeliramo vam da budete dodatno oprezni na spomenutoj dionici i da vožnju prilagodite uvjetima na cesti.

(www.jabuka.tv)
1 komentar

  • A gdje su pusti novci sto se izdajaju za odrzavanje cesta, pa zar nije dovoljno sto su prije mjesec dana poginula tri decka iz Zenice, prije godinu dana cetiri studenta iz Vinkovaca i da ne nabrajam, pa ljudi pitam se gde zivim. A gdje su ti novci sto mi placamo samo prilikom registracije auta. Dokle ce trajati ovaj lopovluk a svijet gine, posebno mladi svjet. Sramota, onoliku provaliju zastitili trakom. Pitate se zasto vam mladi odlaze, zasto cijele porodice odlaze. Ova traka je samo kap u moru, a gdje ostalo. Vi koji sjedite u vladi BiH, pitatelise sto ovo radite, vi vodite racuna tko je srbin musliman, hrvat, netrebate vi tako stititi narod, jer jednakoce ondje poginuti bilo ko da je, vec vodite racuna o nasim cestama, zaposlenju itd

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.