Cijelo selo podržava Hercegovca u emisiji “Ljubav je na selu”

Dražen Božić dolazi iz Ružića, sela pored Gruda u Hercegovini, i ima 41 godinu, a prema zanimanju je strojarski tehničar. Trenutno povremeno radi kao konobar.

Dražen se u emisiju prijavio ne bi li pronašao buduću suprugu i kaže da je ozbiljan  u svojoj namjeri.  Živi s majkom koja je u mirovini, a na svojoj farmi uzgaja duhan, smilje i lozu, javlja RTL.

Cijelo selo podržava Dražena u njegovoj avanturi, a – budući da mu je jako stalo do tradicije – svadba bi, kaže, bila tradicionalna hercegovačka.

Za sebe kaže da je pošten i dobroćudan.  Strastveni je navijač Hajduka i slobodno vrijeme provodi na utakmicama. Kaže da je dobar navijač i da izbjegava sukobe.

Dražen želi pronaći poštenu ženu od koje samo traži da se uklopi u njegovu rutinu i da poštuje njegovu majku. Svoju buduću ženu osvojio bi dobrotom jer smatra da je dobra duša koja ima puno za ponuditi.

(www.jabuka.tv)4 komentara

  • Rekla mu je moja baba posuditi protezu škljocavicu kad bude snimanje opet.
    Osramoti nas jadnik neki dan, bez ijednog zuba u glavi je.
    Ko će ti se javiti jadno jadni, nemaš nijednog zuba u glavi.

  • nema zubi ali ih uvijek može stavit bitnoje da ima pamet koju ako nemaš nikad nemeš stavit a vi mmožda imate umitne zube ali pamet nemate nažalost nepostoji umitna pamet jadi jedni

  • Momcino, bravo i naprid. Znas sto hoces i zelim ti srecu. A ovi Anonimci iskomplexirani sta skupe hrabrost samo kad su pod uticajem Alkohola nek cuclaju. Jos jednom SRETNO

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.