Čija stražnjica vrijedi 300 milijuna, a čija samo pet?

Poznato je da holivudske zvijezde vode računa o svom tijelu. Neke od njih postale su i poznate upravo zahvaljujući njemu.

Kada vam neki dio tijeka donosi takvu zaradu i toliku slavu, normalno je da ga želite i osigurati. Pitanje je samo na kolliko. Evo koliko su zvijezde procijenile sebe..

Madonna
Iako je bilo polemike u američkim tablodima jesul li njezine grudi prirodne ili su u pitanju silikoni, kraljica popa osigurala ih je na 2 milijuna dolara.

America Ferrera
Ammericu Fererru publika je upoznala kao glavnu glumicu u hit seriji “Ružna Beti”. America je dugo upravo zbog te uloge nosila fiksnu protezu. Kada je konačno skinula, njezin blistavi osmijeh donio joj je ugovor sa jednim poznatim proizvođačem preparata za oralnu higijenu, a glumica je tada osigurala svoje zube na 10 milijuna dolara.

Jennifer Lopez
Njezina pozadina je jedan od njezinih zašitnih znakova. I u petom desetljeću ne propušta priliku da je istakne u prvi plan, a još uvijek se priča o njenom provokativnom nastupu na dodjeli Američkih glazbenih nagrada. Zato je latino diva odlučila da osigura svoje “oružje” na nevjerojatnih 300 milijuna dolara.

Mariay Carey
Na ovoj listi ona je apsolutni prvak. Pop diva osigurala je svoje glasne žice na nevjerojatnih milijardu dolara. Istina je da Mariah ima fenomenalan glas i da je glazbeni stručnjaci hvale kao jednu od najboljih pjevačica današnjice, ali milijardu dolara?!

Kylie Minogue
Džepna venera, kako zovu australijsku pop zvijezdu, poput svoje američke kolegice osigurala je svoju pozadinu, ali je bila skromnija kada je brojka u pitanju. Kylie je svoju zadnjicu procjenila na 5 milijuna dolara.

Heidi Klum
Nemački super model i bivši Victorijin anđeo osigurala je svoje noge na 2 milijuna dolara.

(www.jabuka.tv)2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.