Christiano Ronaldo žrtvi silovanja platio 375.000 dolara za šutnju

Portugalska nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo je 2010. godine ženi koja ga je optužila za silovanje platio 375.000 dolara za šutnju, objavio je u petak njemački list “Der Spiegel”.

Navodna žrtva silovanja je u zamjenu za novac pristala šutjeti o događajima koji su se dogodili u lipnju 2009. godine u apartmanu jednog luksuznog hotela u Las Vegasu.

“Der Spiegel” priču temelji na dokumentima objavljenima na web stranici Football Leaks.

Što se točno dogodilo 13. lipnja 2009. u Las Vegasu vjerovatno neće nikad biti jasno jer su se stranke Cristiano Ronaldo i žrtva dogovorile o nagodbi izvan suda. “Der Spiegel” piše da dokument o nagodbi sadrži tri stranice i da ih je potpisao Ronaldov odvjetnik Carlos Osorio de Castro.

Drugi njemački list “Bild” piše da “Der Spiegel” također zna identitet navodne žrtve koja je obećala Portugalcu da će mu dostaviti popis svih osoba kojima je pričala o navodnom silovanju i da će uništiti ili izbrisati svi elektronske, pisane ili druge dokaze o slučaju. Osim toga, Der Spiegel prenosi i da je žena napisala pismo Ronaldu u kojem je na šest stranica detaljno opisala kako je doživjela navodno silovanje, a njemu ga je pročitao njegov odvjetnik.

Ronaldo je odbio komentirati slučaj, dok je njegov odvjetnik Johannes Kreil izjavio kako najbolji nogometaš svijeta odbacuju sve optužbe i da će poduzeti sva pravna sredstva kako bi zaštitio svoj ugled.

(Hina)
1 komentar

  • Ako je zrtva musko moguce je. Vidi se s kilometra da je gej.Ni jedno normalno zensko ne gaji nadu da njega moze osvojiti,da je u normali znala bi se majka njegove djece.Baca jeftine finte u koje nitko ne vjeruje.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.