Christian Bale i Scott Cooper rade na novom zajedničkom filmu – Jabuka.tv

Christian Bale i Scott Cooper rade na novom zajedničkom filmu

Glumac Christian Bale i reditelj Scott Cooper trebali bi zajedno snimiti još jedan film a u pitanju je adaptacija romana Louisa Bayarda pod nazivom “The Pale Blue Eye”.

Triler se vrti oko pokušaja razriješenja niza ubojstava koji su se dogodili 1830. godine na američkoj Vojnoj akademiji u West Pointu. Bale će igrati veterana detektiva koji istražuje ubojstva, a pomaže mu mladi i inteligentni Edgar Allan Poe.

Iako je Edgar Allan Poe rođen u Bostonu, a umro u Baltimoreu, veći dio svog života proveo je u Virginiji, mojoj rodnoj državi, rekao je Ciioer i dodao:

Zbog čega sam odrastao uz njegovu nazočnost. Ostavio nam je ovaj žanr koji je još uvijek prisutan u našoj kulturi. Ovo će biti moj pokušaj da to prenesem na veliko platno kroz priču u čijem fokusu je serijski ubojica. Želim snimati filmove koji me guraju u neki drugi, možda neugodan prostor, ali drago mi je što Christian ide tamo s mnom. Želim ovo raditi više od deset godina i na moju sreću, Christian je sada savršeno ostario da bude glavni lik. Bio je premlad kad sam prvi put pomislio napraviti ovo. Filmovi se trebaju dogoditi u pravo vrijeme.

Plan je da produkcija počne sa snimanje na jesen ove godine. Ovo je Cooperu i Baleu treći zajednički film u karijeri, nakon suradnje u ostvarenjima “Out of the Furnace” i “Hostiles”.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.