Chalenge fond: Treći javni poziv za dostavljanje projektnih prijedloga

Ukoliko ste poduzetni i inovativni, prepoznajete mogućnosti i prilike za razvoj novih proizvoda, usluga ili unapređenje postojećih procesa, kojima možete unaprijediti svoje poslovanje ili omogućiti pristup širim društvenim skupinama, onda Challenge fond predstavlja pravog partnera za suradnju i podršku u realizaciji vaših inovativnih ideja.

Iznosi sredstava iz Challenge fonda koji mogu biti dodijeljeni prihvatljivim korisnicima:

– za Startupe koji su registrirani najmanje 6 mjeseci i ne starije od 2 godine do dana objave ovog poziva (07.11.2018. godine), maksimalan iznos granta je 10.000 EUR

– za poslovne subjekte starije od 24 mjeseca, maksimalan iznos granta je 30.000 EUR

Aplikanti moraju osigurati minimalno vlastito sudjelovanje od 50% ukupne vrijednosti predloženog projekta. Razdoblje implementacije projekta ne može trajati duže od 12 mjeseci.

Sve predložene prijave biti će ocijenjene u skladu s tri osnovna kriterija:

  • Inovativnost poslovne ideje
  • Izvodljivost i održivost poslovne ideje
  • Društvena korist

Aplikacije na ovaj javni poziv moraju biti podnesene u elektronskoj formi, a rok za podnošenje aplikacija je 17. prosinac 2018. godine, do 24:00 sata.

Više informacija o načinu i smjernicama za apliciranje možete preuzeti na službenoj web stranici Challenge to Change programa.

Challenge fond uspostavljen je u okviru projekta Challenge to Change koji financijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i suradnju (Sida), a provode ga, kroz četiri godine, Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA i Republička agencija za razvoj malih i srednjih poduzeća.

Partner u projektu je i Region Ostergotland, Istočna Švedska.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.