Četvrto izdanje koncerta filmske glazbe u Posušju

Kraj srpnja je već nekoliko godina u Posušju rezerviran za ljubitelje filma i glazbe. Ove godine Koncert Filmske Glazbe se održava 29.srpnja, s početkom u 20.30. ispred zgrade Općine Posušje.

Sve posjetitelje ovog koncerta očekuje repertoar filmskih ostvarenja u rasponu od kraja šezdesetih pa sve do ovih „ludih“ dvadesetih. Naravno, kao i do sada, organizatori su uporni u izbjegavanju zadane forme, te vas tako očekuju zbilja zanimljivi aranžmani glazbenih tema koje su svijetu filma podarili kompozitori poput Vangelisa, Myrsa, Tiersena, Williamsa ili Zimmera, a isto tako naći će se i poslastice poput soundtrackova filmova EasyRider, Ghostbusters ili na primjer Oskarom nagrađena naslovna tema filma 8 Miles.

U ovom rasponu repertoara, da ne otkrivamo sve, svi mogu pronaći nešto za sebe. Nastupit će Kućni bend Filmske Glazbe, tri benda Rock Akademije, gosti iz Tomislavgrada i Sarajeva te brojni talentirani posuški izvođači koji će kao i svake godine dodatno obogatiti koncert svojom interpretacijom filmske glazbe.

Posebno izdvajamo nastup Dance Academy ZVRK , koja okuplja naše najmlađe sudionike koji će nam svoje filmske priče otplesati uz originalnu koreografiju voditeljice ove plesne akademije, Manuele Maše Žulj.

Predkoncertna atmosfera u Posušju u četvrtak, 29. srpnja bit će i dodatno zagrijana nastupom gostiju iznenađenja u samom uvodu u koncert.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.