Četvrtak neradni u Hercegbosanskoj županiji – Jabuka.tv

Četvrtak neradni u Hercegbosanskoj županiji

Ministarstvo rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije obavještava pučanstvo Hercegbosanske županije da je četvrtak 31. svibnja 2018. godine (Tijelovo), blagdan i neradni dan u Hercegbosanskoj županiji.

Na navedeni dan poslodavci, ustanove, tijela uprave i druge pravne osobe ne rade, stoji u priopćenju na internetskim stranicama Vlade HBŽ-a.

(www.jabuka.tv)


11 komentara

  • šta lažete radit će privatnici a vi ne, jadni radnici ispaštaju nemaju prava nikakva, daj vi prohodajte i zatvorite tko radi taj dan kad imate m..a

    • Kako ćeš ih naći kad ih zaključaju da rade neki su unaprijed Tijelovo odradili ,radili do devet sati pa su Tijelovo slobodni,sramotan od svijeta a ne radnika.

    • Je li ovo dan svih Hrvata, Hrvata podijeljenih na one koji rade (čitaj: nemaju nikog iz prošlog sustava da ih ubaci tj uhljebi) i one koji landraju svaki mogući praznik, praznike FBiH, HB, crkvene svetkovine, dane RH, dane R Kongo, dane Eritreje, dane biljaka penjačica, dane sitnih gmazova, dane ljudi koji se češljaju na stranu… i naravno posebno u srcu cuvaju praznike SFRJ

  • 30.svibnja je dan ovih iz proračuna, a 31.svibnja ove godine je TJELOVO jedan od velikih katoličkih svetaca. To važi i za one koji se češljaju na stranu, i koji se nikako ne češljaju, a poštivaju te dane.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.