Borac bez licence za Premijer ligu BiH

FK Borac nije dobio licencu za natjecanje u BH Telekom Premijer ligi BiH za narednu sezonu (2018/2019). Drugostupanjska komisija odlučila je da Borac nije ispunio sve obaveze koje je morao prema Školi nogometa “Džaja”. Taj problem postoji 10 godina i sad je došao na naplatu.

Definitivno nismo uspjeli, nismo bili u mogućnosti da platiti 600 000 KM u komadu. Nudili smo razne opcije, da platimo 160 000 odmah, a ostalo da riješimo kroz sporazum koji bi bio deponiran u savez. Milivoj Glišić i njegov sin Dado nisu pristali na to. Oni su “grobari” Borca. Obrazloženja Milivoja Glišića nemaju ni pravnu, niti ljudsku osnovu, nego su zasnovana isključivo na političkoj destrukciji, odnosno destabilizaciji Banja Luke i Republike Srpske, a isti su potpomognuti još destruktivnijim snagama iz Federacije BiH, koje između ostalog i nogomet doživljavaju kao oblik izražavanja vlastitih ambicija. Ima tu još ljudi koji su negativno utjecali na članove komisije i sva događanja, ističe potpredsjednik kluba Vico Zeljković dodajući kako klub ima neke ideje i planove.

Mi imamo određene ideje i neke planove, ali ćemo vidjeti u narednim danima u kom smjeru ćemo djelovati, rekao je za web stranicu FK Borac potpredsjednik Zeljković.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.