Čestitka sa stilom od gospodina Jacka

Gospodin Jack Daniel uvijek je cijenio i nagrađivao istinske vrline džentlemena te je i ove godine odlučio nagraditi osobe koje su se svojim radom istakle u prethodnoj godini. Personaliziranim bocama Gentleman Jacka Jack Daniel’s je probranoj gospodi u Bosni i Hercegovini čestitao Dan Muškaraca koji se obilježava 19. studenog, a među njima su se našla i imena poznatih glazbenika Frenkija, Kontre i Damira Imamovića.

Gentleman Jack, namjenjen istinskim poznavatljima dobrog viskija koji uživaju u njemu sa stilom, prvi put predstavljen je 1988. godine i od tada pa do danas vrijedi kao jedan od najboljih viskija na svijetu. Dvostruka filtracija kroz ugalj uz glatki okus obogaćen aromama i začinima izdvaja ga od ostalih viskija iz obitelji Jack Daniel’sa, te ga čini neponovljivim, toplim i ugodnim nepcu.

Gentleman Jack danas je u svijetu simbol stila, besprijekornog ukusa prilikom odabira najboljeg viskija za sebe ali i za svoje društvo, ali i težnju za uživanjem u najboljim okusima.

Kroz čestitku za sve muškarce širom svijeta, Jack Daniel’s u studenom želi skrenuti pažnju na globalni pokret Movember koji se odvija tokom mjeseca studenog sa ciljem podizanja svijesti o muškim bolestima.

Dignite čaše u zrak i nazdravite muškarcima. I ne zaboravite, gospoda konzumiraju odgovorno!

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.