Čerkez: U posljednja dva tjedna došlo do porasta broja oboljelih, posebno u jednoj županiji – Jabuka.tv

Čerkez: U posljednja dva tjedna došlo do porasta broja oboljelih, posebno u jednoj županiji

Pomoćnik federalnog ministra zdravstva Goran Čerkez upozorio je građane da se pridržavaju mjera zaštite od koronavirusa te istaknuo da je u posljednja dva tjedna došlo do porasta broja oboljelih, posebno u Županiji Sarajevo.

Evidentno je da su se građani u posljednje vrijeme opustili u vezi s pridržavanjem mjera zaštite od koronavirusa. Malo nas je ohrabrilo smanjenje broja zaraženih, ali moramo biti oprezni i poštivati mjere u potpunosti, kazao je Čerkez za Fenu.

U suprotnom, smatra on, jako malo vremena treba da se ponovi scenarij iz studenoga prošle godine.

To bi bilo loše za sve nas, jer uskoro nam dolazi ljepše vrijeme i uvođenje novih restrikcija je nepoželjno za sve nas, poručio je Čerkez.

ŽZH: 26 testiranih, jedna novozaražena osoba iz Posušja

67 novozaraženih u HNŽ-u, u Covid bolnici preminule dvije osobe iz Širokog Brijega i jedna iz Prozor-Rame

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • Je li moguce doci do podataka koliko je svaki dan testiranih i oboljelih, a ne samo oboljele.
    Hajde istrazivacki novinari istražite za svaku županiju koliko se ljudi testira pa cemo mi sami znati pada li ili se povecava broj oboljelih.

  • Ne plaši narod ljigavče,ne pripremaj narod na nove restrikcije, već ste odavno pročitani, bolje se zavuci u mišiju rupu gdje vam je i mjesto bjednici jedni!

  • Ma Čerkezu je lipo na državnim jaslam dok pojedinci dobro osjećaju koronu ali po đžepu. Ali jednoga dana doće pravda i ti ćelo ćeš odgovorat za svoja naprdivanja .Sluge sotone stiće i vas što ste zaslužili

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.