Centar Mostara bez vode, iz “Vodovoda” šutnja

Stanovnici u zgradama na mostarskom „Bulevaru“ već nekoliko dana muku muče, jer im u svojim stanovima nemaju vode, tvrdnje su građana koji žive u ovoj mostarskoj ulici.

Nekoliko građana koji su kontaktirali redakciju Dnevnog lista tvrde da već više od tri dana u stanove na višim katovima voda uopće ne dolazi.

“Zvali smo nadležne u mostarskom “Vodovodu”, rekli su nam da su popravci u tijeku i da se radi neko spajanje cijevi kod bivšeg “Hit-a” i da bi problem trebao biti riješen nakon tog popravka”, rekao nam jedan od vidno ogorčenih sugovornika.

Tvrdi također, da nemaju pravu informaciju kada bi ovaj problem trebao biti riješen.

“Jako je neugodno bez vode po ovakvim vrućinama, pogotovo kada imate malu djecu, jer su vrućine u Mostaru već nesnosne, i nije u redu da se ovakvo nešto događa po ovakvim žegama”, kaže nam jedan od stanara u zgradama na “Bulevaru”, piše Dnevni list.

Građani tvrde da u stambenim jedinicima koje su na nižim katovima, „voda dolazi toliko da se za 10-minuta može napuniti čaša vode“, a da u one koje se nalazi na višim katovima voda uopće ne dolazi.

Pokušali smo u u utorak u više navrata telefonski kontaktirati nadležne u Vodovodu Mostar, i to na više telefonski brojeva, kako bismo dobili objašnjenje o tome što se doista događa i kada se može očekivati popravak kvarova i stabiliziranje stanja.

Međutim, ni na jedan od više telefonskih brojeva nitko se nije javljao, pa su tako Mostarci danas ostali uskraćeni za detaljniju informaciju iz mostarskog Vodovoda o čemu se točno radi i kada će problem biti riješen.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.