Čelni čovjek Prijedora službeno podnio ostavku

Dalibor Pavlović u ponedjeljak je i službeno podnio ostavku na mjesto gradonačelnika Prijedora.

Predsjednik Skupštine grada Mirsad Duratović potvrdio je da je Pavlović, na propisanom formularu Središnjeg izbornog povjerenstva BiH, u ponedjeljak ujutro potpisao kako podnosi ostavku, javila je Srna.

U obrazloženju za podnošenje ostavke navedeni su osobni razlozi, rekao je Duratović.

Ostavka će danas biti poslana SIP-u BiH.

Potom SIP BiH ima rok od 15 dana da verificira ostavku, te da pokrene proceduru za raspisivanje prijevremenih izbora za gradonačelnika. Rokovi su ne prije 30, a ne kasnije od 90 dana od verifikacije ostavke, pojasnio je Duratović.

Do izbora novog gradonačelnika, njegove poslove i dužnosti obavljat će zamjenik gradonačelnika Žarko Kovačević.

Podsjećamo, Pavlović je prvo u prošli četvrtak najavio ostavku poslije ultimatuma Milorada Dodika, nakon što su u javnost dospijele njegove kontroverzne fotografije u kojima leži pored WC školjke, s tabletama u ustima i gdje povraća.

Ipak, u petak je redovito došao na posao, i počelo se nagađati hoće li on uopće podnijeti ostavku. U petak se preko medija oglasio i optužio je opoziciju da mu želi napokstiti i namjestiti. Potom je u nedjelju u Prijedoru poslijepodne održan veći skup potpore, gdje mu je veći broj građana iskazao potporu, a on je rekao da ga je tri puta zvao i Dodik kako bi mu dao podršku.

Pavlovića podržali građani Prijedora, Dodik se predomislio oko ostavke?

Opozicija je istoga dana zaprijetila da će u ponedjeljak izaći nove kompromitirajuće snimke i fotografije ako Pavlović ne podnese do 16 sati ostavku. I onda u ponedjeljak ujutro dolazi službena informacija kako je Pavlović i službeno podnio ostavku.

Gradonačelnika Prijedora koštala žena koju nije htio zaposliti

(www.jabuka.tv)1 komentar

  • Kad će Miro Kraljević podnijeti ostavku zbog urbicida gdje mu podređeni u službi izdaju dozvole za izgradnju stambenih objekata tik uz rijeku Lišticu ?????

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.