Gradonačelnika Prijedora koštala žena koju nije htio zaposliti

Do sada su u strankama žmirili na afere svojih dužnosnika i po starom dobrom običaju šturo čekali da se čudo za tri dana smiri.

Međutim, ovo čudo je nakon tri dana, zbog zahtjeva predsjednika SNSD Milorada Dodika, dovelo do najave ostavke Pavlovića. Sadržaj fotografija je toliko šokantan za sve, pa i za one koji Pavlovića dobro poznaju, da ni SNSD nije mogao stati iza svog gradonačelnika, piše Srpskainfo.

Na njima Pavlović, u više različitih zahoda, leži na podu pored wc školjke u koju je povraćao ili povraća pored puta, ima puna usta tableta ili je gol.

Sve fotografije nastale su kao selfie. Pavlović ih je navodno slao jednoj Prijedorčanki, uz poruke ljubavnog sadržaja.

Prvo su na portalima i društvenim mrežama podijeljene fotografije Pavlovića, u alkoholiziranom stanju i s tabletama u ustima.

Gradonačelnik iz BiH se drogira? Objavljene uznemirujuće fotografije

Potom je aktivist SDS-a Marko Munjiza iz Prijedora, na svom Facebook profilu u ponedjeljak najavio da će idući dan objaviti dokaze da se Pavlović htio ubiti.

Tako je Munjiza i učinio. Ono što je u utorak objavio nije bilo lako opravdati. Osim fotografija koje su već viđene, na kojima Pavlović ima puna usta tableta ili leži pored wc-a, obajavljene su i fotografije na kojima sebi na trbuhu drži nož.

U javnost su dospjeli i razni “screenshootovi” dopisivanja. U porukama, koje je navodno slao ženskoj osobi, najavljivao je samoubojstvo, iznosio najcrnje misli, poput vješanja.

Facebook je ubrzo uklonuo ove fotografije zbog uznemirujućeg sadržaja. Prema saznanjima, postoji čak više od 1.000 Pavlovićevih fotografija s neprimjerenim sadržajem i oko 2.000 poruka.

Postoje tvrdnje da najgore od njih nisu ni objavljene. Aktivisti SDS-a su “ljutnju” žene, kojoj je Pavlović slao fotografije, iskoristili za politički obračun, koji je, sad već bivši, gradonačelnika Prijedora poslao u povijest.

Prema neslužbenim informacijama, ona je odlučila sve fotografije i prepiske sa Pavlovićem ustupiti aktivistima SDS-a, jer joj navodno Pavlović nije omogućio stalno zaposlenje u jednoj obrazovnoj ustanovi.

Oni su sve objavili i tada je afera, kakvu ne pamti RS, dosegla vrhunac.

Oglasio se gradonačelnik Prijedora oko kompromitirajućih fotografija

Gradonačelnik Prijedora podnio ostavku

(www.jabuka.tv)4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.