Pavlovića podržali građani Prijedora, Dodik se predomislio oko ostavke?

Dalibor Pavlović, još uvijek aktualni gradonačenik Prijedora, obratio se u nedjelju okupljenima na skupu podrške koji su organizirali članovi lokalnog SNSD-a i njegovi prijatelji.

Veliki broj Prijedorčana po jakoj kiši došao je dati podršku Pavloviću koji je glavni akter skandala nakon što su procurile njegove fotografije gdje guta velike količine tableta, leži pored WC školjke i povraća.

Okupljeni su nosili transparent “Gradonačelniče mi smo vas birali, mi stojimo iza vas. Ostavka ne!” čime su poslali i poruku lideru SNSD-a Miloradu Dodiku koji je zahtijevao ostavku Palovića, inače svog stranačkog kadra.

Lažu cijelo vrijeme da me moja politička stranka, moji odbornici puštaju niz vodu, nitko mene nije pustio niz vodu, poručio je danas okupljenima na skupu podrške u Prijedoru Dalibor Pavlović, aktualni gradonačelnik, koji je u četvrtak najavio ostavku, ali je u petak redovito došao na posao.

Kazao je kako je Milorad Dodik danas zvao tri puta kako bi ga podržao. Podsjetit ćemo da je upravo Dodik prije nekoliko dana Pavloviću dao vremenski rok da sam podnese ostavku.

Istaknuo je da nitko nije ucijenjen da dođe na ovaj skup i da ga nije organizirala nijedna stranka.

Vidim da tražite da ne dam ostavku, a ja tražim samo jedno od vas koji volite ovaj grad, ne vjerujete u gluposti, nemojte dozvoliti da protuhe koje samo tipkaju na telefonu unište ovaj grad. Veliki broj predsjednika opozicijskih stranak je uprlo oči u Dalibora, gledajte, imate što da vidite, čovjeka koji će se s vama do smrti boriti, poručio je Pavlović, prenosi Srpskainfo.

Pavlović se obratio skupu u Prijedoru (Foto: Bojana Majstorović/RAS Srbija)

Palović je na skup stigao sa suprugom.

Dragi prijatelji, moji sugrađani, srce mi je puno kada vidim da ste po kiši došli u ovolikom broju. Vi ste moji, ja sam dio vas, bio sam uvijek uz vas. Ovaj politički progon, mene i moje obitelji, brutalno vrijeđajući, mene moje roditelje, suprugu, evo do čega je doveo. Kriv sam što sam čovjek, što sam radio 16 sati dnevno, i subotom i nedjeljom. Doveo sam grad u stanje stabilizacije, ovo je prava slika Dalibora Pavlovića i ljudi koji rade sa mnom, rekao je.

Dodao je kako je u njegovom mandatu isplaćen sav dug Prijedora.

To je moj grijeh, to je ono što njima smeta, zato montiraju slike, kažu narkoman sam, alkoholičar, nestabilan zar takva osoba može popraviti stanje. Kakvi su onda oni što su ovo ostavili, rekao je.

Govorio je i o Nebojši Vukanoviću koji je dao ultimatum Pavloviću – službena ostavka sutra do 16 sati ili će objaviti novi kompromitirajući sadržaj gradonačelnika Prijedora. Spomenuo je i lidera DNS-a Nenada Nešića.

Gledam Vukanović prijeti da će nešto objaviti još o meni. Pa iznesi ako imaš obraz i čast, izađi Vukanoviću na izbore pa ćeš vidjeti kako ćeš otresti. I neki Nešić kao neka moralna gromada meni govori da ja trebam podnijeti ostavku, dodao je on.

I dalje nije jasno da li će Pavlović službeno obavijestiti Središnje izborno povjerenstvo BiH o svojoj ostavci. Iako je u četvrtak javno najavio ostavku, na Dodikov zahtjev, u petak je redovno došao na posao. Njegove današnje riječi da ga je Dodik zvao i podržao govore kako se možda i lider SNSD-a predomislio.

Mnogi današnji skup lokalnog SNSD-a i podrške Daliboru Pavloviću komentiraju i kao znak otpora prema politici Milorada Dodika.

Gradonačelnika Prijedora koštala žena koju nije htio zaposliti

(www.jabuka.tv/Foto: Bojana Majstorović/RAS Srbija)2 komentara

  • Zna se di je mjesto za ovakve!
    Gradonačelnik mora biti visoko moralna, kulturna, poštena i školovana osoba.
    Ovakve treba skloniti da ga narod ne bi slučajno sreo.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.