Čelik ostao bez terena

Nogometni klub Čelik u Zenici je ostao bez terena koji je neophodan za treniranje, pogotovo za vrijeme zimske stanke tijekom koje se igrači spremaju za nastavak prvenstva u kojem Čelik ima najviše sportske ambicije, a to je osvajanje prvog mjesta i plasman u Prvu ligu FBiH.

U priopćenju NK Čelik navodi se da se travnjak Bilinog polja ne održava nekoliko mjeseci zbog nepotpisivanja ugovora između Grada Zenica i ALBA Zenica, te ga NK Čelik Zenica trenutno ne želi koristiti za treniranje kako bi izbjegao povećanje ionako velike štete načinjene nemarom gradske uprave.

S druge strane, Javno poduzeće za upravljanje i održavanje sportskih objekata je obavijestilo klub kako na A terenu Kamberovića polja nije moguće trenirati zbog reparacije travnjaka, dok B teren s dotrajalom plastičnom travom nije uvjetan za treniranje zbog čestih ozljeda uslijed lošeg stanja terena.

Tako je Čelik, vjerojatno po prvi put u svojoj 77-godišnjoj povijesti u svom gradu, u mjestu u kojem je osnovan i u mjestu u kojem je uveseljavao generacije zaljubljenika u crno-crvenu boju, ostao bez terena na kojem može trenirati.

Rukovodstvo i menadžment kluba uputili su poziv gradskoj upravi pravi i Gradskom vijeću Grada Zenica da bezrezervno pristupe realizaciji sporazumnih obaveza u smislu transfera sredstava naplaćenih od poslovnih prostora u sklopu stadiona Bilino polje, hitno riješe pitanje potpisivanja ugovora s kompanijom zaduženom za održavanje travnjaka Bilinog polja, te donesu odluku o dodjeli na korištenje lokaliteta Plandilo NK Čelik Zenica, priopćeno je.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.