Čelik nazvao suca Franu Jelića ubojicom

Nogometaši Čelika poraženi su večeras na Koševu od Sarajeva rezultatom 2:0, a klub iz Zenice šokirao je objavom nakon utakmice.

Naime, Čelik je na svojoj Facebook stranici nazvao suca utakmice Franu Jelića – ubojicom.

Službenim osobama iz klubova se preporučuje da ne komentiraju suđenje nakon utakmice i treneri su se često kažnjavali upravo radi toga.

Klub iz Zenice je otišao korak dalje. Suca iz Širokog Brijega nazvali su ubojicom što je nedopustivo, jer sve da je i pogriješio nitko mu nema pravo davati takve epitete.

Na potezu je NS BiH.

(www.jabuka.tv) 


22 komentara

  • Majke im se najebemo mi iz Širokog..a i našim u klzbu.Do kada misle trpit ovu tlaku i tlačenje,ovo pljuvanje po svakom dijetetu,svakoj majci i svakom žitelju Širokog Brijega.Gadite mi se svi skupa..Nabijem i vas i klub i ligu u zenicu i sarajevo.Mrš p.vam materina.Da imate imalo morala obraza i ponosa sazvali bu medije i pred kamerama istupili iz ove lige..Ako to više ima ikakve veze s nogometom onda sam i ja Kinez.Pa kad je dosta pljuvanja i ponižavanja i jesmo li za ovo isli u rat 5 godina.Sramite se svi skupa.

  • Sudac Jelić je najbolji sudac u ovoj lizi. A i ako bude poneka pogreska , pa to je samo nogomet, Frano samo naprid.👍👍

    • Aj SDP-ovac mrs u sarajevo a ovdje ne blati ljude.isti si ko i ovi što pišu ovo..naravno kad pisu novine koje su Milanovićevi prijatelji.Mrš

  • stase cudite kakvisunam suci na nogometnim terenima svejeto korupirano potplaceno vidjelismo utakmici zrinski siroki tojesve nastimano na lopovski nacin da siroki dobije zrinskog utakmica sarajevo velez namjestena utakmica sveseto u fudbalskom savezu kroi koce dobit utakmicu koce izgubit

    • TK Čelik (Talibanski klub Čelik). Obje utakmice protiv Širokoga TK Čelik je dobio uz pomoć sudaca. Na Pecari onaj smrad Admir Šehović poništio je čist gol Petru Franjiću. Na drugoj Adis Mulahasanović isključio Cipetića, koji jeste napravio prekršaj na igraču Čelika, ali je prije toga Salčinović s leđa pokosio Cipetića (prekršaj za zatvor, a dokaz je da je Cipetiću noga u gipsu i neće još dugo zaigrati). S igračem manje Čelik je dokusurio Široki.

  • Turčin koji dolazi iz džamahirije,čiji su preci ubijali narode na ovim prostorima,a vjerojatno je i sam takav mome prijatelju reći da je ubica.Smiješno jebo ga Erdogan.Jeliću ne obaziri se na budalesine.

  • Penal je bio..a za ove u bih i nažalost i u hercegovini..pa da i ona je nažalost u bih..mislim krkane..evo pametni telefoni im pomažu da pokažu svoje balkansko..nazadno..mišljenje. ..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.