CCI organizira javnu tribinu u Ljubuškom

Centri civilnih inicijativa (CCI) organiziraju javnu tribinu u Ljubuškom, 23. travnja 2013. godine (utorak), s početkom u 18:30 sati (dvorana Općinskog vijeća Ljubuški), na temu: “Izazovi za (poljo)privrednike ŽZH/ZHK zbog ulaska Republike Hrvatske u EU ”

Na tribini će se građanima obratiti, te odgovarati na njihova pitanja sljedeći zastupnici:

–    Stanko Primorac – Ćane, HSP BiH, zastupnik u Zastupničkom domu PF BiH
–    Vlado Inavković – Đera, NSRzB, zastupnik u Zastupničkom domu PF BiH
–    Miro Ćutuk, HDZ BiH, zastupnik u Skupštini ŽZH/ZHK
–    Ivica Gašpar, HDZ 1990, zastupnik u Skupštini ŽZH/ZHK

–    MODERATOR: Ivica Ćavar, Centri civilnih inicijativa (CCI)

Kroz šestogodišnji monitoring rada institucija zakonodavne i izvršne vlasti na razini kantona, entiteta i države, Centri civilnih inicijativa (CCI) planiraju do kraja travnja 2013. godine organizirati 14 javnih tribina diljem Bosne i Hercegovine, na kojima će zastupnici/izaslanici kantonalnih skupština, entitetskih parlamenata i državnog parlamenta razgovarati sa građanima o aktualnim problemima u izbornim jedinicama u kojima su birani na prošlim izborima.

Ovim putem Vas pozivamo da svojom nazočnošću uveličate ovaj skup, te iskoristite mogućnost da postavite pitanja o aktualnim problemima u Vašoj zajednici, koja ranije niste imali priliku postaviti ili na ista još niste dobili odgovor, te da na taj način date svoj doprinos za stvaranje neophodnih uvjeta za poboljšanje životnog standarda građana, te brži napredak naše zemlje ka euroatlantskim integracijama.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.