Čavara: Teško će se steći uvjeti za održavanje lokalnih izbora

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara izjavio je da će se teško moći osigurati uvjeti za održavanje lokalnih izbora ako epidemija potraje sljedećih mjeseci.

Pet mjeseci prije izbora Središnje izborno povjerenstvo (SIP) mora raspisati izbore i odrediti rokove. Glede toga treba postići dogovor svih političkih stranaka hoće li se odgoditi izbori bez vođenja novih ratova zbog svih izazova koji nas očekuju, izjavio je Čavara za Večernji list.

Održavanje lokalnih izbora u Bosni i Hercegovini planirano je za jesen ove godine.

Bevanda: Izmjene Zakona o PDV-u nemoguće bez analiza

(www.jabuka.tv)

13 komentara

  • Nemoguće ih održati i zbog rokova i zbog kampanja koje neće moći početi prije jeseni pa šta i ako se odgode u Mostaru nema ih više od 12 godina nek se odgode za proljeće sljedeće GODINE ako se sve moglo odgoditi puno većih i važnijih stvari OVO JE NAJMANJI PROBLEM

  • Prioritet je zauzet se maksimalno da što više firmi ostane u životu i da bude što manje otpusta radnika izbori nisu bitni ovog puta

  • Je*o te onaj papak koji te stvori! Usred ovog sranja ti dodaješ još veće govno!!! Majko moja, samo ti mene ostavi na ovoj tupavo-beznačajanoj funkciji još sto godina! Meni baš fino!

    Jesi li ti normalan??? “Obična” gripa kosi deset puta više ljudi od ovog korona virusa, ali glup si da prosvjetliš narod! Fuj!

  • Evo nam presjednika, ziv Bogu hvyla. Jos da je Doktora YBozu Ljibics vidjeti ili cuti hrvati bi bili ponosni. Dragana vidimo u dnevnom boravku u samoizolacijo koju je sam svjesno ucinio. Mogu li tako nesto napraviti dragane radnici Feala, Nameksa i slicno.. I da jos budu placeni za samoizolaciju …Naravno svjesno ucinkenu. Radnici ostaju bez posla, narod uplasen , isprepadan, virus hara a nadi celnici u atomskom sklonistima… A place po 5000 km odu, auti sluzbeni, mobiteli sve na raspolaganji. Takouvane vode na On lein.,! Blago nama…,

  • Ako ne bude elektronsko glasanje,narod neće izlaziti.A vi otiđite i glasajte za sebe,jer ste veliki moralisti.Grjeh za vas neznači ništa,jer ne vjerujete u Boga.Smješni ste ima 25 god.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.