Čapljina: U pucnjavi na Badnjak ozlijeđena dva muškarca – Jabuka.tv

Čapljina: U pucnjavi na Badnjak ozlijeđena dva muškarca

U četvrtak 24. prosinca, oko 23:40 sati Dom zdravlja Čapljina je obavijestio PU Čapljina da se kod njih nalazi osoba koja je zadobila ozljedu od vatrenog oružja.

Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije te je utvrđeno da su dvije osobe ozljeđene i to M.K. (1993) iz Šuškova naselja koji je zadobio prostrijelnu ranu u predjelu ramena i P.B. (1989) iz Lokava koji je zadobio površinsku ranu iznad uha.

Isti su upućeni na CUM Mostar gdje su im konstatovane lakše tjelesne ozljede.

Utvrđeno je da je na navedene osobe ispred UO “Štok” u Ulici Augosta Šenoe u Čapljini pucao iz vatrenog oružja Z.J. (1971) iz Čeljeva te se poduzimaju intenzivne mjere i radnje na pronalasku i lišavanju slobode istog, priopćio je MUP HNŽ.

Za protekla 24 sata iz oblasti spriječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području HNŽ-a, registrirane su tri prijave, od čega na području Mostara jedna i na području Čapljine dvije.

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su tri slučaja i to na području Mostara, Čapljine i Konjica po jedan.

Zabilježeno je i 10 prometnih nezgoda i to na području Mostara tri, na području Čapljine dvije, na području Konjica dvije, na području Čitluka dvije i na području Rame jedna u kojima je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, četiri osobe lakše tjelesne ozljede dok su četiri osobe zadobile ozljede neutvrđenog stupnja.

(www.jabuka.tv)