Čampara predložio skoro ukidanje policijskog sata u FBiH

Federalni ministar unutarnjih poslova Aljoša Čampara uputio je danas Federalnom stožeru civilne zaštite Prijedlog o ukidanju Naredbe o zabrani kretanja građana (“policijski sat”) na teritoriju Federacije Bosne i Hercegovine.

Ministar Čampara je predložio da Ukidanje zabrane kretanja građana stupi na snagu 4. svivnja 2020. godine navodeći da, na osnovu detaljne analize sigurnosne situacije u Federaciji BiH, smatra kako su stečeni uvjeti za potpuno ukidanje ove mjere.

Federalnom stožeru civilne zaštite predložio je, ukoliko nije moguće ukidanje mjere zabrane kretanja građana 4. svibnja 2020. godine zbog epidemiološke situacije, u čiju analizu se kao federalni ministar unutarnjih poslova nije upuštao, da se to početkom svibnja učini postupno.

U tom slučaju ministar Čampara je predložio usvajanje izmjene Zapovijedi o zabrani kretanja građana na teritoriju Federacije BiH na način da se u razdoblju od 4. svibnja 2020. godine do 10. svibnja 2020. godine zabrani kretanja građana na području FBiH od 22:00 sati do 05:00 sati, a da se ova mjera potpuno ukine 11. svibnja 2020. godine.

Policijski sat u entitetu Federacija BiH uveden je 21. ožujka 2020. godine na preporuku ministra Čampare kao dio mjera vezanih za prevenciju širenja koronavirusa (COVID-19), priopćeno je iz Ureda ministra.

Koronavirus: Najnovije vijesti iz minute u minutu

(Fena)4 komentara

  • RAMAZAN POČINJE VEČERAS.KAKO ĆE MUSLIMANI NA IFTAR.UKINUTI POLICUJSKI SAT I SVE OK.PA VIDITE DA SE SVE ODVIJA U REŽIJI VLADAJUĆIH STRUKTURA SDA

  • Svi zakoni se donose po naputku SDA i Bakira. Campara, Sabija, Solak, premijer Novalic. Nasi mulci se sakrili u misije rupe. Gdje je sada klempo Boze Ljubic koji se sklonio kao i u ratu a kao on nas prestavlja. Dragan se pojavi kad su pare u pitanju, krediti da ga nebi sto zaobislo. Hrvatski politicki korpus kapitulirao pred bosnjacima bez otpora. Campara, dezerter i bosnjacki ekstremista nam kroji sudbinu i Solak koji je polupismen i od svih poslova… Ovo je jad i tuga sto smo dozivili. Pored korone imamo bosnjacko serijatski zulum..

  • Sotona je odavno na zemlji,i razdire li razdire.Vidjet ćemo šta je Bog odlučio,političari egoisti pohlepnici,i umišljeni pametnjakovići su proizvod sotone.Bog sa njima nema ništa.Bliži se kraj,u ovom desetljeću,pročitajte Bibliju i sveto pismo.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.