Budi dio velikog košarkaškog spetakla u Mostaru!

Mostar, košarkaška prijestolnica međunarodnog spektakla u uličnoj košarci, ove godine slavi svoj 5 rodjendan –  STREETBALL MOSTAR 3X3 2017, koji će se održati 10. i 11. lipnja 2017. godine.

Vijeće Mladih Grada Mostara u suradnji sa Škola košarke PEPI SPORT Mostar pozivaju vas na peti po redu košarkaškoi turnir ”STREETBALL MOSTAR 3×3 2017”, koji se održava u Mostaru na plotou MEPAS MALL-a!

STREETBALL MOSTAR 2017 (ulična košarka „3 na 3“). će se organizirati na jednoj od najfrekventnijih ulica u Mostaru, točnije na platou TC MEPAS MALL gdje se očekuje nastup 16 ekipa seniora, 16 ekipa juniora, nastup u dječjoj/ mini košarci, te se očekuje znatan broj posjetitelja.

Novitet ovogodišnjeg turnira/natjecanja „Streetball Mostar 2017“ jeste ”produženi vikend, sporta, zabave i zdravog života”. Naime, ove godine planirano je uključivanje najmlađih u ovaj hvala vrijedan kulturno-sportski događaj, tako da smo turnir produžili za još jedan dan.

Škola košarke PEPI SPORT Mostar će održati trening i natjecanje u dječjoj/mini košarci za najmlađe košarkaše koji će svojim umijećem i znanjem, nadamo se privuci najveci broj posjetitelja i ljubitelja ovog sporta J. Natjecanje u raznim tehnikama, savladavanju prepreka, te šuterskim sposobnostima, naši ”malci” će pokazati pokazati o kakvim je talentima riječ.

Dječji i juniorski turnir će se održati prvi dan, točnije Subotu 10.06 sa mnogim sportskim nagradama, te zabavama za naše najmlađe. Početak turnira je u 11h koji starta sa grupnom fazom natjecanja juniora.

Drugi dan, odnosno Nedjelja 11.06 planirana za oficijalni turnir FIBA Streetball Mostar3x3. U Seniorskom sportskom dijelu, osim najboljih ekipa iz BIH, očekuje se nastup najboljih ekipa iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Crne gore  te ostalih zemalja. Također očekujemo i veliku potporu domaćih ekipa koje nas konstantno podržavaju. U seniorskom dijelu ocekuje nas i takmicenje u zakucavanju i u tricama za koje omogućene vrijedne novčane nagrade.

”Cijeli vikend nas očekuje natjecateljsko – revijalni sadržaj koji će biti popunjen zanimljivim događajima od škole košarke za najmlađe – turnira za amatere i djecu, Juniorskog turnira, OffICIAL FIBA 3×3 seiniorskog turnira, natjecanja u tricama i zakucavanjima.”

U revijalnom dijelu  ocekuje nas nastup B-dance plesne grupe iz Mostara koja ce promovirati svoj stage SHOTGUN VOL.4  koji nas očekuje na ovogodišnjem Mostar Summer Festu. Pored nastupa plesne skupine, očekuje nas i trening na otvorenom koji će nam pružiti priznati treneri ”Arene sport’  te omogućiti svim posjetiteljima a i sudionicima da vježbaju

Svi natjecatelji i gledatelji moći opustiti uz ugodnu atmosferu i ambijent, te pratiti uživo nastupe košarkaša preko video wall-a koji će biti instaliran na samom platou. Najmlađi posjetitelji turnira će se moći zabaviti i na „mini“ terenu koji ce biti montiran u krugu Streetball turnira, sa malim koševima i loptama

Košarkaški turnir ”STREETBALL MOSTAR 3×3”, iako amaterskog tipa, profesionalno se odnosi prema organizaciji i svim aspektima natjecanja, tako da se snažno osjeti natjecateljski duh, želja za sudjelovanjem, i na koncu, za pobjedom. Iako suočeni sa mnogim preprekama, no uz pomoć i potporu dobrih ljudi turnir ”Streetball Mostar 3×3” je prerastao u tradiciju, te se izdigao na stepenicu više, što ukazuje i potpora Federalnog ministarstva kulture i sporta FBIH

Stoga iskazujemo veliku zahvalu svim našim pokroviteljima i sponzorima sto su i ove godine omogućili održavanje ovog hvalevrijednog projekta, te pružili jedan od najzanimljivijih projekata u našem gradu!

Andrej Jelić

Subota – 10.6.2017 –  (Minibasket – JUNIORI) /Kotizacija 30,00 KM 

Nedjelja – 11.6.2017 – (SENIORI) / Kotizacija – 50,00 KM

POČETAK: 10:00h 

PRIJAVE NA: +387 63 421 566 / Andrej Jelić

LINK: http://www.3x3planet.com/en/event/details/TMZ17DBCMDRVGZZZ?tabView=Overview

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.