Brojni hodočasnici i ove godine dočekuju Uskrs u Međugorju

Međugorje je i ove godine privuklo veliki broj hodočasnika iz cijeloga svijeta koji su tijekom trodnevlja nazočili molitvenom programu u cvrkvi sv. Jakova.

Tijekom Velikog petka brojni vjernici nazočili su obredu muke Gospodnje i ljubljenju križa. Na Veliku subotu u crkvi nije bilo nikakvih obreda.

U Međugorju je prvi put i Sandra McKey iz Kanade koja ističe kako je došla jer je u srcu osjetila poziv nebeske majke.

Osjećam se blagoslovljeno. Prve noći kada sam došla mislila sam da je ovo čudo što se dogodilo. Molila sam da dođem ovdje jednoga dana, i molitvu mi je uslišila nebeska majka, ističe ona.

Mislim da je Uskrs najblagoslovljenije vrijeme i zato sam ovdje u ovo vrijeme. Uskrs ujedinjuje ljude kroz smrt i uskrsnuće našeg Gospodina, dodaje Sandra u razgovoru za portal Jabuka.tv.

Sandra je još 2011. godine preživjela rak te nakon toga svaki dan doživljava kao dar života.

Sandra McKey stiče kako je u Međugorju pronašla nadahnuće

Gospodin i Nebeska majka dali su mi toliko prilika da pomognem drugima. Moj je rak dar koji mi je pomogao da shvatim koliko ih trebam u životu, dodaje ona.

Prvi put u Međugorju boravi i obitelj s Korčule.

Obitelj Magdić s Korčule prvi put boravi u Međugorju

Matea Magdić ističe kako prvi put u Međugorje dolazi s mužem i djecom. Kazala je i kako namjerava ponovo doći u Međugorje.

Iz Ured informacija ranije su priopćili kako u Međugorju ovih dana borave hodočasnici iz Njemačke, Austrije, Engleske, Irske, SAD-a, Italije, Ukrajine, Španjolske, Urugvaja i Paragvaja.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.