Brkić: “Mi branitelji sigurno nismo u išli u rat s pjesmom “Druže Tito mi ti se kunemo””

HDZ-ovo potpredsjednik Sabora Milijan Brkić osobno je zaronjavanjem i razgledanjem prve postaje tog Križnog puta, postavljene na dubini od oko 4 metra, i službeno otvorio podvodni muzej (park)  “Križni put pod morem.”

Hrvatski sabor pokrovitelj je projekta, a Brkića su novinari pitali i o buri koja se digla u javnosti oko HOSove ploče u Jasenovcu sa “Za dom spremni”, nakon što je ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković kazao kako ploča ostaje do daljnjeg te kako vjerojatno neće biti uklonjena prije ožujka 2018., odnosno do donošenja novog zakona, što je naišlo na žestoku reakciju kako oporbe tako i koalicijskih partnera u Vladi.

“Mislim da moramo prestati s tim podaničkim mentalitetom u Hrvatskoj i shvatiti napokon da imamo svoju domovinu, državu, svoju Hrvatsku i da više ne moramo polagati račune nikomu. Ovo je naš dom, mi smo ovdje svoji na svome, a mi branitelji ’91 sigurno nismo išli u Domovinski rat s pjesmom ‘Druže Tito mi ti se kunemo”, ustvrdio je Brkić poručivši: “Nećemo više komentirati o tome, dovoljno je!”

Na upit hoće li zbog HOS-ove ploče pasti Vlada, Brkić je uzvratio: “Sigurno Vlada će biti stabilna i ne brinite što se toga tiče”.
Odgovor na pitanje o tome postoji li dogovor između HDZ-a, HNS-a i nacionalnih manjina oko uklanjanja HOS-ove ploče Brkić je izbjegao poručivši kako “ne bi kontaminirao dan otvaranja podvodnog muzeja političkim temama”. “Hajdemo se posvetiti ovom projektu i pohvaliti inventivnost i novi sadržaj u turističkoj ponudi Hrvatske”, pozvao je Milijan Brkić.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

  • Ja se nadam da je necete skoloniti! Pitam se od juce: JELI MOGUCE da se oni kreten plemki upleo sa hns i jeli to bilo radi one podrske , da bj on osta premijer, vlada ostaje. Triba ga tuziti i onoga iz hns! Jer je to prinudno iznudjivanje i koristiljublje! Nadamo sa da ce Brkic ostati pri svome!

  • Jos da dodam: neku vece Phoenix tv prikazuje emisiju jedan , dva , tri , tema :Hrvatska, malo za vrime juge , malo u ratu , posebno potlje rata. Glavne osobe: jedna mlada cura iz jasenovca, jedna novinarka iz zagreba, jos jedan muski. Sve troje srpski pravoslavci, i jedan englez pisac. Ni jedne lipe i pohvalne rici! Mala kaze da je u Splitu, sta ce u jasenovcu, jer tu zivota nema, U grobu jasenovcu je pokopano 83.000 Tisuce srba, jevreja, zidova i drugi! Ja sam stala Paff!!! O cemu ona! Onda sam pomislila triba odma utvrditDNK! Novinarka prica kakl je za vrime ju bilo vako sad nako. Sve u svemu nijedno nije reklo: Fala Bogu tu sam , radim , fala Bogu imamo Hrvacku. Nijedno!!! Pa scene sa Thompsonom iz Knina, HCSP i Tepesa! Samo negativa! Ma di smo mi jos! Mi smo stado ovaca, a oko nas vuci!!! To je Hrvacka! Molite se Bogu, ne prosite okolo! Radije kaise stegniti par godina , biti svoj na svome!

  • Kako god mu je ime izrekao je istinu tito nije dobro dosao nigdje u jugi izuzev u glavama zatucanih i tzv intelektualac ala markovina kukic i sl. Drug tito je najveci zlocinac poslije staljona i hitlera a mouda je i veco od njih dvojice jer je ubijao i ubija sve do dan danas preko svojih tzv intelektualaca. Znaci drug tito adio zbogom arriderverci bye salute mrs mrs mrs iz nasih zivota…tito je najvece zlo nanovim prostorima i zabluda je da je donio nesto dobro svojom hedonostickom i komunistickom vladavinom.dok je pusio kunanse cigare i hebava sofiju loren narod pojedini niti je ima ikakva orava niti jenimao posao ako nije u partiji ali ima o danas slicnih drugu titi iz svih partija i stranaka

  • Kada smo se borili za uvođenje višestranačja i ustali da branimo svoj dom od “istočnog grijeha”, misli sam da rušimo i “jebetea”(josipa broza tita), njegove slijednike i sljedbenike i njegovu ideologiju. Pogriješio sam, moj grijeh, moj grijeh, moj preveliki grijeh. Učenje je cjeloživotni proces i danas smo naučili da nismo srušili mit jebetea i njegove sljedbenike, već da su oni srušili nas, preoteli nam stjegove, preuzeli kontrolu nad biračkom mašinerijom i nastavljaju vladati nas narodom, ogrnuti novim ruhom, ali vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada. Vaso je samo jedan od “kupljenih” kako bi se svemu dalo privid promjena, a koje u stvarnosti nikada nisu nastupile. Pa pogledajte samo izvršitelje i stvarne kreatore vlasti, kako u RH tako i u beiha-HRHB, sve goli jebeteovi pioniri-jastrebovi. Da mi je jednom probati i bubrege umjesto ovih “bijelih bubrega”, ali dok lustracija ne stigne, nema jednakopravnosti, zato neka nam vječno živi drug Gago i njegovi poltrončići, a narod u zbjegove za Deutschland i etc.

  • Jadan je HDZ kad mu je tajnik prepisao 80 posto diplomskog rada. Prevarant. On i brat Jozo vedre i oblače po Zagrebu, a sve za osobne interese.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.