Mostar SG Staklorad u drugoj fazi Uefa Futsal Cupa

Stanislav Galić, Saša Babić, Marinho De Souza, Marijo Aladžić, Josip Bošković, Bekir Hodžić, Tarik Džemić, Kristijan Radin, Dejan Pavlović, Mirko Hrkać, Nermin Kahvedžić, Vladan Vesić, Benjamin Šikalo i Anel Radmilović.

To su imena futsal igrača koji su u dresu Mostar SG Staklorada polučili lijep uspjeh i na kvalifikacijskom turniru u Mostaru izborili završnu kvalifikacijsku rundu UEFA Futsal Cupa. U nastavku kvalifikacija slijedi odlazak u Rumunjsku gdje će im protivnici biti Araz Naxcivan (Azerbajdžan), Luxol St Andrews (Malta) i domaća Deva. Taj turnir se igra od 10. do 15. listopada.

Mostarci su u ovoj prvoj kvalifikacijskoj rundi oduševili ostvarivši pobjede u sva tri nastupa, te su se s ukupnom gol razlikom 29:6 bez problema plasirali dalje, međutim jedna iznimno ambiciozna i očigledno super posložena ekipa s pojačanjima iz Hrvatske i Brazila ne želi na tome stati, jer kako ističu njihov cilj je prolazak i dosta zahtjevne skupine u Rumunjskoj što bi značilo da su postali dio europske futsal elite.

U svakom slučaj uspon Mostar SG Staklorada, futsal atrakcije iz grada na Neretvi, nastavlja se i dalje i stoga im svakako želimo puno sreće i u nastavku natjecanja.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.