U Širokom Brijegu nakon 9 godina održana brdska auto utrka

Oko stotinu prijavljenih automobila ovaj vikend, 26. i 27. kolovoza u sudjelovali su u brdskoj utrci ”Kup Hercegovine” u Širokom Brijegu u Podvraniću.

U subotu, 26. kolovoza obavljene su posljednje pripreme i treninzi, a u nedjelju od 10:00 sati sudionici su krenuli na utrku.

Utrka se organizirala nakon dugih devet godina, a sudionici su imali priliku iskazati svoje umijeće na stazi dugoj čak 4.075 metara.

Podsjećamo, promet na relaciji Posušje – Široki Brijeg u subotu i nedjelju bio je zatvoren je od 9:00 do 18:00 sati.

(www.jabuka.tv)

14 komentara

  • Kakva je utrka kroz Monte Carlo? Kakva je maratonska utrka Polog – most? Kakve su procesije? Kakvi su mimohodi? Potraži pomoć, mada sam sigurna da ti je kasno.

   • Za tebe je kasno , iako probaj.Kako mozes usporediti Vranic i Monte Carlo ?Koliko moras bit cudan da volis zatvaranje prometnica.Nebi trebalo ni radi Pologa , a niti procesija zatvarat promet.Moze se sve to na drugim mjestima odrzavat.Cuj Monte Carlo majko mila moja!!!

    • 17:14 eto ti si taj koji ćeš određivati šta se može, a šta ne može uspoređivati, kad se može, a kad i šta ne zatvarati. Jest, kasno je za tebe. U kuću i miruj.

    • Itekako se usporedjuju ako je rijec o SEKULARNOJ drzavi, a jeste bez obzira sto se pravite vazda nekakvim turbo Katolicima i pametnijima od Pape. Savrseno me ne zanimaju vase vjerske procesije i mimohodi, pa vam ih ne branim i ne zugam na njih iako svake godine jednako zatvaraju ceste i prometnice. Jednako tako ocekujem da se odmaknete od ovakvih dogadjaja ako vam nije interesantno zato. Dovidjorno.

 • Klošari , sidite po tin kameninama koje su tribale prije nekoliko godina biti treći trak od Kočerina ka Vraniću ali ko da to vas briga, brko tookmak je za vas AJNŠTAJN i samo takvima može prodavati maglu kakav je i sam ..poz i neka vam, je ovo zadnji put da skupina besposličara ima status kakvog ni po čemu ne zaslužuju..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.