Branitelji se povukli s Bijače

Nešto prije 14.00 sati završena je blokada Međunarodnog graničnog prijelaza Bijača kojeg su blokirali članovi Udruge Zaboravljeni branitelji.

Kako doznaje Bljesak.info, promet je normaliziran odmah po završetku prosvjeda te automobili nesmetano prometuju dijelom autoceste u BiH i preko MGP Bijača.

Podsjećamo, Zaboravljeni branitelji započeli su s blokadom u 10.00 sati te su jedino propuštali hitne slučajeve i pješake. Iako su najavili da će blokada trajati do daljnjega odnosno do ispunjenja njihovih zahtjeva, ona je trajala nepuna četiri sata.

Prema jutrošnjem izvješću Granične policije BiH, na MGP Bijača bilo se okupilo stotinjak prosvjednika.

(www.jabuka.tv)


11 komentara

  • I, koga su blokirali? Svoje susjede, kumove, rodbinu i sirotinju. Umjesto da odu blokirati institucije u Sarajevu. BUDALETINE. Policijo, rastjeraj to!

  • HTV na svojim vijestima u 18:00 sati kaže “koji sebe nazivaju zaboravljeni branitelji”? I može li mi netko “pametan” objasniti koja je razlika između HTV-e i FTV/BHTV-e koja svaka promovira “svoje” lopove, a one “koji se nisu snašli” treba u potpunosti iskorijeniti da ne prave smetnje ovima “koji u se snašli” i “koji su jamili-jamili”. Neka vas je sram svih koji ponižavate ponižene i obespravljene i koji su zaboravljeni namjerno od lopovske vlasti koji au omastili brke prodajući lažne invalidnine, lažne mirovine, lažne činove i lažna odlikovanja i sada treba braniti lažnjake.

    • Ljudi se bore za svoja prava punih 20 godina, do sada pojedinačno, a zadnjih nekoliko godina organizirano kroz udrugu. Uhljebi to ne vide i uhljebe nije briga, jer uhljebi brinu samo svoju guzicu i ostvarivanjem prava drugima, koji su to krvavo zaradili u rovovima HB bespuća, njihova guzica štreca jer nije navikla na gruvanje mina i granata i fijukanje metaka. Samo mi nisu jasni pravi branitelji koji su dijelili sudbinu ovih ostavljenih prosvjednika, zašto ih ne podupru, ili su i oni kupljeni za koju stoju mjesečno od partijskih podobnjaka koji su jamili milijune milijuna i čuvaju zadnjicu pokvarenim guzičarima. Jadno da ne može biti jadnije, a od koga je ZNA SE!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.