Brad Pitt ljubi 32 godine mlađu djevojku

Godinu dana nakon razvoda od Angeline Jolie Brad Pitt (53) navodno ponovno ljubi, i to čak 32 godine mlađu djevojku. Kako su jučer pisali strani mediji, njegova nova djevojka je mlada glumica Ella Purnell (21).

Ono što je pomalo bizarno je i da je Ella prije tri godine glumila mlađu verziju Angeline Jolie u filmu “Zlurada”. Pitt je, kako se piše, toliko očaran glumicom da joj je namijenio i ulogu u svom novom filmu “Bittersweet”.

No, Mirror Online kontaktirao je izvore bliske britanskoj glumici, te jedini donio informaciju kako je ta priča izmišljena, te da Ella nije nova djevojka Brada Pitta. Je li to istina vidjet će se uskoro.

(www.jabuka.tv) 


7 komentara

  • Sta ce on ljubit djuturum je djuturum kako god mu ime,nego ta jadnica pare vidila.Ni africka sljiva mu ne pomaze garant .Ispuco je taj svu municiju.

  • Pa di si bona Luce jesil mi živa ti bona ili mi se to samo pričinja. Ja ,velim sam sebi -nema Luce, evo ima k tom već dvajes/ dana ,a nema nam Luce…ili je u bolnici ,nešto je gadno strefilo, il je nedaj Bože riknila naša Luca.
    Drago je bona Luce, da nisi riknula, pa jopet, čut ćemo se s vrimena na vrime, onako po ljucki, bacit ćemo koju pametnu, stavit prst u uvo i zapivat koju našu staru ercegovačku bećarsku. ..MOREMO ONU-MALA MI SE PO BRDU KALAŠI, NE ĆE KUĆI TENKOVA SE PLAŠI…OJ…….
    Luce moja, nemoj štogod zamirit , odo ja , zovu me čeljad vakat ić spavat…

  • Za ” hahaha”: ziva dasta nego ziva! Jope cemo kritikovat,valit, predlagat! Znas, bila sam na ” banjam”! Moram radi noge!Zato nema javljanja i komentara! Drago mije da se brines, fala! Jesi ti dobro?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.