Bošković: Uskoro nova Vlada u HNŽ-u, ali ne nužno sa SDA

Ulazimo u treću godinu od općih izbora u BiH, a Hercegovačko-neretvanska županija još uvijek nije dobila novu vladu.

Predsjednik ŽO HDZ-a BiH HNŽ-a Stjepan Bošković kaže kako je moguće skoro formiranje nove Vlade HNŽ-a, ali ne nužno sa SDA.

Bošković je poručio kako je HDZ BiH spreman razgovarati s SBB, SDP, HRS i HDZ 1990, dakle sa svima s kojima može dobiti dovoljan broj glasova u Skupštini HNŽ-a za formiranje nove većine.

Predsjednik ŽO SDP-a HNŽ Ismet Lulić rekao je RTV Herceg-Bosne kako nikakvih razgovora s HDZ-om BiH do sada nije bilo na ovu temu, ali kako je ova stranka otvorena za razgovore.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • SDA je specijalizirana za sabotiranje svih pokušaja normalizacije stanja u BiH. Na sve načine pokušavaju zadržat stanje vječnog sukoba između naroda BiH. Takozvana “međunarodna zajednica” ignorira taj problem a to je u stvari jedini problem koji koči napredak BiH.

  • HDZ bez SDA, ma daj Boskovicu, zezas se. Ili ti sef nije rekao da bez Bakira i SDA to ne ide…25 god ista prica i vi vazda posvadani i vazda zajedno…

  • Vlada HNŽ je jedna obična skupina korumpiranih lijenih i anemičnih spodoba,koje uopće nemaju diticaj sa stvarnim životom županije.

  • Svi bi oni kočili, ne samo SDA, jer sve muslimanske stranke rade na unitarnoj drzavi i one sto imaju pokojeg “srbina,”hrvata”, koji su mjesanci ostali bez drzave, kao ukras. Sa nekim moras u koaliciju ili novi izbori, novi izbori, novi izbori,……do sudnjeg dana. Zato sto se prije raspadne svi ce bolje zivjeti

  • SDA i radikalna politika fundametalnog islama ključni su problem BiH i zbog iste pitanje je dana kada če doči do radikalne podjele a ta geta primitivnih islamista bit če ograđena žicom,minskim poljima pa i betonskim zidovima kao između Izraela i Palestinaca.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.