Bosanac izradio svoju “Formulu 1”

Bosna i Hercegovina ne prestaje da začuđuje davajući svijetu genijalce, koji svojim idejama idu ispred “do sada viđenog”. Jedan od takvih primjera je i priča o Miši Kuzmanoviću “genijalnom mehaničaru” po riječima Daily Maila.

Vodeći mediji u Velikoj Britaniji su objavili su prilog o Miši Kuzmanoviću iz Prnjavora koji je napravio vlasiti bolid Formule 1. Daily Mail su naveli da je Kuzmanović potrošio oko 20 tisuća funti i oko dvije godine rada da bi u svom Prnjavoru napravio vlastiti automobil, za koji je dobio i dozvolu da ga vozi cestom, prenosi Vipmagazin.ba.

Ideju je dobio kada je posjetio jedan Formula 1 događaj u Beogradu. Kuzmanović je rekao da automobil zapravo nije baš replika Formule 1 jer odudara od nekih standarda.

“Automobil je rađen po mojoj želji i viziji. Konstrukciju i dizajn sam ja radio, malo su mi prijatelji pomagali”, izjavio je Kuzmanović.

Kako ističu medij Kuzamnović je već dobio ponudu da svoj vrijedni primjerak proda za 60 tisuća eura, ali da nije zainteresiran jer automobil nije na prodaju.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.