Prvo obraćanje Ivice Todorića

“Drago mi vas je vidjeti. Idem doma. Danas je ovo jedna mala pobjeda, ali zapravo velika. To puno znači”, prva je izjava Ivice Todorića nakon što je izašao s londonskog suda, na kojem je rekao da se protivi hrvatskom zahtjevu za izručenje.

Donedavni šef Agrokora, kojeg hrvatske pravosudne vlasti traže zbog sumnje u financijske malverzacije teže od 1,1 mlrd. kuna, iz sudske je zgrade izašao s velikim osmijehom na licu i u društvu svoje supruge Vesne.

“Sve je bilo dobro, super”, rekao je novinarima.

“Mi smo Mercator užasno unaprijedili, užasno eto”, odgovorio je na novinarska pitanja koja su se nizala i dovikivala na sve strane.

“Uskoro ćete me puno čuti. Ja ću se od sada oglašavati”, najavio je, a na pitanje hoće li nastaviti pisati blog, rekao je da će se oglašavati i putem bloga, ali i da ima hrpu ponuda za nastupima na televiziji.

Na pitanje koja je njegova poruka za Martinu Dalić, rekao je da je nema. Na pitanje smatra li, kao što je ranije pisao na svojoj službenoj stranici, da se radi o političkom progonu, kazao je da to ‘govori od početka’.

Rekao je da ga puno medija zove za izjavu, a rekao je i da trenutno ne nosi sigurnosnu narukvicu.

“U Hrvatskoj imamo još puno toga za napraviti. Znate li koliko smo za Mercator napravili? Dobili ste najbolji dućan u Europi, i perfektni biznis. Imaju odličnu kompaniju i u Srbiji. Dođite jedanput da porazgovaramo”, govorio je dok se jedva provlačio kroz zainteresirane novinare, kojima se glasno zahvalio što su došli.

“Imat ćete me priliku još čuti. Još ću ja sve vas iznenaditi”, rekao je.

“Ćao ljudi! “, bilo je zadnje što im je rekao s velikim osmijehom na licu, Jutarnji.hr.

(www.jabuka.tv) 


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.