Boksački spektakl u Širokom Brijegu

Ljubitelji plemenite vještine u Hercegovini uskoro će moći uživo gledati borbu za jednu od četiri velike titule mostarskog boksača Emila Markića.

Boksački spektakl u dvorani Pecara u Širokom Brijegu održat će se 12. lipnja, a osim Markića na priredbi će nastupiti i drugi domaći boksači.

Još uvijek smo u pregovorima, ali planiramo raditi meč za jednu od četiri velike titule (WBA, WBO, WBC ili IBF). Često treniram s Vinkom Zadrom koji je nedavno osnovao Boksački klub Široki Brijeg te smo tako došli na ideju da organiziramo ovakvo nešto na Pecari.

Želimo na ovaj način potaknuti promociju boksa u našoj regiji. Uvijek mi je zadovoljstvo boksati u Hercegovini i ovo je odlična prilika za mene i za ostale borce iz okolice da nastupamo pred našom publikom. Nadam se velikom odazivu ljudi, rekao je Emil Markić u najavi ovoga događaja.

Emil Markić

Planirano je ukupno devet mečeva, od koji će pet biti profesionalnih, a četiri amaterska. Imena svih boksača koji će nastupiti na ovom događaju bit će naknadno objavljena jer su još uvijek u tijeku pregovori, a Vinko Zadro tvrdi da od ove priredbe očekuju nešto veliko i posebno.

Želimo da se boks vrati u Široki Brijeg jer od 2015. godine i velikog meča Damira Belje nismo imali ništa slično u našem gradu. Ja kao domaći predstavnik tu ću imati svoj prvi profesionalni meč i volio bih da publika prepozna ovaj događaj i dođe podržati sve nas domaće boksače. Napravit ćemo sigurno borilački spektakl s Emilom Markićem u glavnoj ulozi i borbi za titulu i mislim da će svi ljubitelji boksa moći uživati u onom što ćemo im prirediti, kazao je Zadro.

Vinko Zadro

Organizatori ovoga događaja su Boksački klub Široki Brijeg uz Grad Široki Brijeg i Županiju Zapadnohercegovačku te MTK Global Boxing, priopćeno je iz Boksačkog kluba Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)

8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.